Author Topic: UEFA Evro takmičenja  (Read 13702 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Sundjer Bob Kockalone

• HOF
  • Jedni čovek kome ljudi veruju!
    • View Profile
Re: UEFA Evro takmičenja
« Reply #70 on: September 30, 2024, 10:21:39 pm »
Umesto 6 utakmica, sada svaka ekipa igra bar 8. Nema revanš mečeva, nego se igra sa po 2 ekipe iz svakog "šešira". Jedna utakmica kući, jedna u gostima. Zanimljivo je kao i prethodnih godina. Jaki guze slabe do besvesti. Tek kada krene nok aut faza, vredi pogledati poneki meč.
Do kada ćemo morati da peremo ruke, zna li se šta?
Amerika, za razliku od Srbije, nema dovojan broj testova na korona virus.

Offline ulero

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #71 on: October 01, 2024, 09:59:39 am »
Kakvi su utisci oko novog sistema takmicenja? Jesam ja u manjini jer mi je sve to nekako besmisleno?
Podseća malo na NFL. Ne igra svako sa svakim, vec neki skoro pa random raspored gde ne znaš do kraja ko će kako da završi na tabeli.
Ne znam, deluje mi da do poslednjeg kola moraš da igraš i da se neke stvari neće znati, pa deluje interesantnije.
Pod interesantno mislim na sistem takmičenja, nisam pogledao nijednu utakmicu do sad nit imam pojma ko je kako igrao (osim mučene Zvezde) :)
Eto koliko pratim. :D

Offline Pablo

• HOF
    • View Profile
« Reply #72 on: October 01, 2024, 08:56:42 pm »
Kakvi su utisci oko novog sistema takmicenja?

Ja sam odustao od učenja novih sistema takmičenja, ne znam ni čemu liga nacija služi, gledam samo utakmice kada mi se gleda.

Offline Pablo

• HOF
    • View Profile
« Reply #73 on: October 02, 2024, 08:59:19 pm »
Jaki guze slabe do besvesti.

Sacam tek skapirao foru, nema više da neki favorit završi na 3. mestu i ispadne, sada kada 24 od 36 ide dalje nema šanse da se desi da neko od favorita bude van tih 24  :pablo:

Offline Sundjer Bob Kockalone

• HOF
  • Jedni čovek kome ljudi veruju!
    • View Profile
« Reply #74 on: October 02, 2024, 09:23:33 pm »
Ovaj sistem jeste pravedniji. Budi u top 8, ideš u osminu finala, budi od 9 do 24 mesta, ideš u šesnaestinu finala. Budi slabiji, ideš kući. Kakva Liga Evrope, kakvi bakrači. Pustite neko iz LE da osvoji to prvenstvo.
Do kada ćemo morati da peremo ruke, zna li se šta?
Amerika, za razliku od Srbije, nema dovojan broj testova na korona virus.

Offline Grandilof

• Probowl
    • View Profile
« Reply #75 on: October 03, 2024, 12:17:30 am »
Meni nije los sistem, deluje da ce vise znaciti utakmice. Ljudi ipak zele da gledaju sto vise takmicarskih utakmica i sto jacih, ovde deluje da ce se to cesce desavati. Recimo prosle godine posle dugo vremena sam 1/4 finala uzivao gledajuci i bas su ispunila moja ocekivanja, nisi znao sta pre da gledas. E sad koliko im prija vise utakmica sta znam, ali svugde je takav trend.

Ovaj sistem jeste pravedniji. Budi u top 8, ideš u osminu finala, budi od 9 do 24 mesta, ideš u šesnaestinu finala. Budi slabiji, ideš kući. Kakva Liga Evrope, kakvi bakrači. Pustite neko iz LE da osvoji to prvenstvo.

Mislis Sevilla...

"Philadelphia is the only city, where you can experience the thrill of victory and the agony of reading about it the next day."