Čini mi se da sam razmišljao između Det, LV i Arizone, napravio sam lošu procenu i to je to, nema filozofiji mesta.
Ko ne zna da draftuje i igra ima pravo da se ljuti, ja jedino što mogu da ti ponudim jeste besplatna fantasy klinika, toliko valjda mogu da učinim jer me jako tišti kada vidim koliko se mučiš a rezultata nigde 
Prvo, ja se ne ljutim ni najmanje. Meni je ovo samo zabava, ona ne može da me ljuti. Drugo, moji rezultati su odlični proporcionalno vremenu koje utrošim da do njih dođem. Ka bih trošio upola vremena koliko vi fantasy freakovi trošite, naplatio bih to masno u dolarima, ne bih se zadovoljio osvajanjem poneke lige ovde. Čini mi se da si više puta poražen od mene ove sezone, zanimljivo da si se tek sad javio. Treće i najbitnije, ti me podsećaš na one "stručnjake" sa yahoo što serendaju i filozofiraju o nekim taktikama i izborima igrača, a poenta je da sreća utiče ovde puno više nego znanje, uz to oni ništa i ne znaju. Meni su tako predviđali sezonu bez PO u VLK, a ja bio 1. u regularnom delu sa najviše poena, ovo mi ostalo u sećanju sa recapa
Going out on a Limb
Are you willing to share your secrets? We'd love to hear what prompted you to select Diggs at No. 45, about 27 picks earlier than his ADP of 72. Projected to score 150 fantasy points this season with the Bills, he'll look to perform similarly to last year when he grabbed 63 passes for 1,130 yards and 6 TDs to post 149 fantasy points. Diggs will slot in as the No. 4 WR for Fools and Horses, according to projected points.
Epilog, Diggs ima najviše y i u top 3 WR je. Toliko o znalcima. Jedina je razlika što oni za to primaju neke pare, a ti deliš savete džabalesku.