Master je potpuno izgubio osećaj za filing tj za zdrav razum, gleda sebe u ogledalo i piše, stvar psihologije. On je taj koji je 2 decenije gledao šta se dešava na Old Trafordu, on je taj koji je navijao za City kao za rođeni klub i sada sve to nama prebacuje, i verovatno misli da ako ponovi to 100x da će se ukoreninti u narodu 
Pablo, ogledalo, City, 100x...u dve reči Pablito i Sunđer, to je to, napad nije uvek najbolja odbrana, zajeb'o te Milojko Pantić.
Što se tiče penala i Lordove statitstike, jel to što je UTD svirano najviše penala u prethodne 2 sezone, jel to znači da treba da ćutim? To se zove mentalna korupcija, i nisam poklonik iste. Takođe, trećinu tih penala za UTD ja uopšte ne bih svirao. Akcenat je bio na sudijskom kriterijumu na meču Fulam vs Liv, i to da čist penal nije suđen za Fulam i to nakon VARa, sdruge strane penal za Liverpul je bio, barem ne moramo u ovom slučaju da komentarišemo bedno padavičarisanje Salaha...
Ne 2, već 22 sezone, ja ne bih ni četvrtinu svirao pa da sam majmun Evra, penal za LFC, nije bio za Fulam, sve čisto, VAR objasnio, ne kao što nas je nekoliko puta pokrao. Salah padavičar, uglavnom tačno, prodati ga Realu ili Barci odmah za 300 miliona i dovesti Coulibalya, Sanchoa i Mbappea/Felixa i vladati godinama (kao da i ovako nećemo...A?A?).
Btw, ukrao vam WBA 2 boda, žao mi je ali jbg.