Američki Fudbal > AF u Srbiji

Sport Klub Prva liga Srbije 2020

(1/12) > >>

mardok:

--- Quote ---"Ove godine u takmičenjima pod ingerencijom SAAF neće nastupati import i non-home-grown igrači, već samo igrači iz zemalja okruženja. Ukoliko se ponovi vanredna situacija iz prethodnog perioda, ti igrači bi mogli da se lako vrate u svoje države, dok bi zbog eventualne ponovne obustave avio saobraćaja to ne bi bio slučaj za import i non-home-grown igrače. Zato smo usvojili odluku da ove sezone timovi nastupaju bez importa, upravo zbog neizvesne i promenljive zdravstveno-bezbednosne situacije”, izjavio je predsednik SAAF Branko Vučinić.
--- End quote ---

Da vidimo i ovo cudo.


http://www.saaf.rs/2020/06/19/pocetak-sezone-5-septembra-odredena-takmicenja-za-jesen/

djomlao:
Trrebao si da stavis neki poll  ... 
Tipa, SAAF season in doubt  ?!?
 :D

starr:
Sport Klub Prva liga Srbije 2020 in doubt?!?

omiljeni:
Branko Vučinić je rođen 17. marta 1988. godine u Beogradu. Osnovne akademske Međunarodne studije završio je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Master tezu:” Energetska bezbednost Evrope: Kapaciteti evropske unije i rastuća zavisnost od Rusije” je odbranio 2013. godine na Centru za evropske studije Univerziteta u Bonu, koji je pohađao kao stipendista nemačke fondacije Konrad Adenauer. Od 2013. godine radi u Kancelariji za evropske integracije Vlade Republike Srbije u Sektoru za sprovođenje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju i pokriva oblasti energetike, saobraćaja, elektronskih telekomunikacija i transevropskih mreža. Početkom 2016. godine prelazi u konsultantsku firmu Eptisa DOO, koja je deo internacionalne kompanije Eptisa Servicios de Ingenieria S.L., gde radi kao konsultant na evropskim projektima.

Jedan je od osnivača Evropskog parlamenta mladih i Centra za društveni dijalog i regionalne inicijative gde obavlja poslove Finansijskog direktora. Od 2010. godine je i Direktor srpske reprezentacije američkog fudbala, a od 2018. godine je predsednik Srpske asocijacije američkog fudbala. Alumnista je Beogradske otvorene škole, strastveni je zaljubljenik u istoriju pozne Rimske republike i istoriju grada Beograda.


Ovog zemljaka nema dje nije bilo.
1 renesansna licnost, takoreci.

chkode:
kompleskna licnost, SNSovac i drugosrbijanac

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version