Hoće stariji klinja da kupi PS5, treba mi savet šta je bolje - da kupi verziju sa diskom, ili onu što je zovu digital?
Ako uzme ovo drugo, koje opcije su mu na raspolaganju? Samo kupovina pojedinačnih igara, ili te neke pretplate koje spominjete? Šta dobija kroz te pretplate?
Ja imam verziju sa diskom, kupljen preko KP. Dakle, razlika izmedju digital i diska je jel, u tom BR disku
Pa možeš onda da kupuješ/prodaješ te igre kako ih odigraš.
E sad u praksi, nisam nijednu igru tako uzeo. Razlog je relativno jednostavan: PS Plus pretplata i EA Play pretplata. U mom slučaju, to pokriva 99% onoga što meni (tj. deci) treba.
PS Plus sad košta 60$ za godinu dana (može za 45$ preko CDKeys), tu su nešto menjali oko organizacije i paketa, ... u suštini , obavezan za online igranje, dobijaš nešto igara u bazu, po tri mesečno otvaraju da preuzmeš, tačnije markiraš da si stavio u biblioteku. Od interesantnijih igara, tu su recimo Mortal Kombat XL, Sonic/Smash Bandicot, NFS Heat, nešto iz Star Warsa mislim, a ima još nekih ozbiljnijih kao što je bio Batman: Arkham Knight, vrhunska igra barem meni... EA Play, on u ovom trenutku pokriva sve iz sporta šta ti treba i nudi Fifa 22, Madden 22, NHL neki, NBA 2019, NFS nekoliko komada, F1 2020 (mislim da je 2020) itd. Za 25-30$ godišnje, isplatićeš ga odmah
Jedino ima zajebancija nekih sa nalogom, pošto to mora da ti bude registrovan kao US/UK.
Ja dodatno da pitam, zapravo čisto da potvrdim jer smo pričali već o tome, da li je neko produžavao PS Plus preko CD keys nakon juna i reorganizacije paketa? Trebalo bi to da odradim u sledećih nekoliko dana
A isto pitanje za EA Play, njega sad krivinare