Ali ipak pade mi na pamet jedna za mozgalica. Ljudi sta mislite kada bi izneo opis 30tak aplikacija razlicitih namena, da li bi se nasla barem jedna za koju bi master rekao e ovo bi bilo korisno? 
vidi, mislim da je dobra ideja, ne moras 30, dovoljno je 10-ak najboljih po tebi koje pojednostavljuju zivot. realno, ja nisam preterano upucen kao ti u tu tehnologiju pa ako promenim misljenje, spreman sam da progutam sve sto sam napisao. mozda postoji aplikacija za varenje bez maske, promenu klimatskih uslova ili mariniranje mesa, a ja s tim nisam upoznat nego i dalje komplikujem...
Ne znam zasto ali master me podsetio na moju pokojnu babu. Matora je neke 2002 pronasla zidni kalendar koji je stajao na zidu do 2010. Kad bi se menjao mesec, ona bi trazila poklapanje brojeva i dana i tako svaki mesec, svake godine. Na moju primedbu, ona bi jednostavno odgovorila da taj kalendar njoj savrseno odgovara jer su slike lepe i brojevi su veliki, a nije jos tesko da svaki mesec trazi poklapanje dana i brojeva, cak joj je i zanimljivo.
siguran sam da je vreme koje je tvoja baba besplatno provela kvalitetnije utroseno od mnogih gluposti koje radis sa svojim tehnoloskim cudom od par stotina evara ali ko ce tebi dokazati nesto?!
+1 za pabla
nikad neću moći da razumem ljude koji ne jašu talas tehnolgije 
mozes da mi kazes nesto u vezi ove nove tehnologije simbioze biljaka i pecuraka u poljoprivredi? kazu da je to revolucija ravna pronalasku struje. stavljanje slika u pijanom stanju i hvalisanje koliko serija radim bicepse tricepse po drustvenim mrezama mi nije interesantno. apsolutno sam za tehnologiju ali onu meni korisnu.