Ja tebe stvarno ne kapiram. Naravno da je sreća bitnija bar nekoliko puta više od znanja ma koliko ono bilo, ja to nisam nikada osporavao. Ti si taj koji se ložiš da nije tako. Ustvari, po tebi je znanje kad imaš bolji skor od mene ali u suprotnom je u pitanju čista sreća. Ok, ja volim zdravu zajebanciju pa zato i igram ovde ali ne pripisujem znanju kad me nekim čudom (kao u auction ove sezone) povrede ne koštaju puno, mada je to i zbog duge klupe za razliku od situacije gde ti masakriraju roster iz kola u kolo pa ne možeš da se sastaviš (kao ja sada u IIa). A obe situacije će kao i raspored uvek uticati na konačan skor, poenta je da smo u istoj situaciji i ja i ti i svi drugi pa kome se kako zalomi. Čini mi se da si baš ti jedne godine birao Jamaal Charlesa na startu i on je završio sezonu u 1.kolu? Prošle godine sam ispucao 1.pick na Bella i to me koštalo sezone u dve lige, ove zbog toga nisam hteo Gordona u 8,9 i zeznuo se ponovo, to je jebena sreća i ništa drugo i nema nikakve veze sa zajebancijom ovde s moje strane.