masteru, slazem se s omiljenim, ni ja ne znam puno ljudi koji ne vole messija
Tako da ti mogu reci samo sta je kod mene slucaj, za druge ne znam. Ne volim ovaj sveopsti racionalizam u danasnjem sportu, ciji je Messi simbol, kao jedan od najracionalnijih, najblizih savrsenstvu, sportista. Bez mana, bez ispada, bez temperamenta, bez emocija, svaki potez maksimalno racionalan..
Fan sam old skul golgetera, vrele krvi, kojima srce cesto brze proradi od pameti, kojima nije svaki potez promisljen, koji se ne boje posledica za svoje ispade i da li ce ih to skupo kostati, koji se posle velikih uspeha uobraze malo, sto mi je sasvim prirodno.. Pa mi Messi posebno smeta ne samo sto on sve to nije, nego i zato sto zbog njega jedan od poslednjih takvih predstavnika argentinskog romantizma, Tevez, ne igra za repku.
A s obzirom koliko je (vise od Messija) voljen Tevez u Argentini, i koliko bi ginuo za taj dres, uskraceni smo za mnogo lepih momenata (a sigurno i poneki ruzan, jer takav je Karlitos). A ovako gledamo racionalizam, koji cemo svakako sve vise i vise gledati u doba tehnike i toliko kinte u sportu
Tako da bas bi me bilo briga za njega, da se bavi nekim drugim sportom ili bar da ne zauzima mesto Carlitosu, ovako mi smeta