Ostalo > Ostali Sportovi

MotoGP (Rossi i ostala boranija...)

(1/81) > >>

ulero:
Čini mi se da ovde ima prostora za jedan topic.
Dobra trka u Texasu, potpuno iznenađujuće ispadanje Marqueza u već viđenoj pobedi. Rossi drugi, pa drugi, pobedio Rins koji mi je izuzetno simpatičan i deluje mi da od njega može da postane nešto za koju sezonu.
Sve u svemu, sezona je počela dosta interesantno :staja:

Sundjer Bob Kockalone:
Jedini ko može da pobedi Markeza je on sam. Vozi uvek na granici pada, tako da kada upozna motor, konkurencija ne postoji. Teksas jeste njegova trka i ovih 25 bodova su veliki minus. Operacija koju je imao zimus je još uvek nepoznanica i videće se koliki je trag ostavila kako sezona odmiče. Sa druge strane, čini mi se da mu je i ove godine samo Dovi ozbiljna konkurencija. Rosi je u dobroj formi, ali je Jamaha ponovo slabija od Honde i Dukatija. Rins će biti odličan, ali će njegova borba biti protiv Rosija za treće mesto na kraju šampionata.

ulero:
Da, Dovi sad ni kriv ni dužan četvrti :) Zajebao Rossi ona dva-tri kruga pre kraja kad je loše smotao onu jednu krivinu u jurnjavi da vrati poziciju kad ga Rins pretekao. Imam utisak da Rossi isključivo na iskustvo izvlači više od maksimuma iz Yamahe i da je odlično prošao na ovih par trka gde su Dukati i Honda trebale da uzmu. Još se ovaj ludak slupao.
Btw. skoro naleteh na Super Bike na Eurosportu. Tu je godinama unazad šampion bio Rea, tu negde je bio i Sykes. Ove godine za Dukati tamo vozi Bautista. Rezultat: 11 trka,  11 pobeda uz 10 najbržih krugova.

Sundjer Bob Kockalone:
Jamahu je tužno gledati na pravcu. Rosi je vozi maestralno, ali nedostatak snage neće moći da nadoknadi, čini mi se. Jamaha ima bolji motor ove sezone nego prethodne, ali nedovoljno dobar za titulu.

mardok:
Yamaha teska krsina, Dukati brutalan na pravcu.
Rosi na iskustvo cepa , ali se zato vidi koje je govno Lorenzo bio.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version