Znaci bicu jedini koji je imao po jedan tim u IIb i IIIb ligama - istovremeno.
LM, dosta sale jer vremena su ozbiljna, a obzirom da se raja podigla i da se forumska kuka i motika sprema da ustane protiv nase elitne lige, red je da izanaliziramo situaciju.
Nas mudri narod bi rekao:
1. ne pada sneg da prekrije breg, vec da svaka zver pokaze svoj trag, i
2. na muci se poznaju junaci.
Ove narodne umotvorine su odlicna uvertira za Betulinu danasnju reakciju u stilu: evo nisam vise za IIIb samo nemojte da me bijete po glavi. Uradicu sve sto trazite.
Sramno i nedostojno jednog clana IIIb.
Beogradski sindikat ima jos bolje reci za takvo ponasanje:
"Preseče me živog, ovo nisam očekivo
Nije bilo lako da napravim izbor
Al’ jebi ga, šta ću, svakom svoje dupe milo
Spakovo se, klisno, na sudu sve sam prizno
I stare drugare, sve sam, redom, izdo..."
Neka Betula... narod ce ti suditi kada sunce slobode ponovo zasija nad ovim forumom.
Sto se tice Pavla, visegodisnja agitacija i propagiranje protiv elitne lige urodila je plodom.
Pare primane iz inostranstva su odradile svoje i forumski narod, tzv. srednja klasa naseg foruma, je doveden u zabludu da se treba boriti protiv nepostojeceg problema.
Ne mogu da kazem da ljubomora nije imala ni malo udela u Pavlovom anti-IIIb angazovanju, ali mrznja je ocigledna.
Jbg.
Imamo nekoliko resenja.
Najocitije bi bilo da se angazuje vojska, da se uhapse kolovodje ove pobune, a neistomisljenici da se proteraju u Kopenhagen - forumski Goli otok, ne preispitivanje stavova i pogleda.
Drugo resenje bi bilo da se IIIb liga uklopi u EZ federaciju. Predvodnik ove opcije je petokolonas u nasim redovima - drug Betula.
Trece resenje bi bilo da se IIIb otcepi i da sacuva svoju elitnu tradiciju sa svojim elitnim clanovima pre nego sto joj gladna i uboga, ljubomorna i ostrascena, zalepljena i prevarena forumska sirotinja ne unisti sjaj i glamur svojim ucescem u istoj.
Cetvrto resenje bi bilo da se sa pobunjenicima stupi u pregovore i da se potrazi kompromisno resenje.
To su moje ideje i stavovi.
Naravno, IIIb nije tikva bez korena, pa da je razvlaci i cereci ko stigne. Imamo mi svog komesara koji ce izneti svoje misljenje u vezi ovoga.
Nazalost, vec vidim kako pojedini clanovi savijaju kicmu i priklanjaju se razularenoj gomili gubeci i poslednje elemente ljudskosti, casti i obraza, odricuci se i svoga dostojanstva i svoje slobode za saku laznih dukata, zaboravljajuci da zivot u ropstvu ne vodi nikuda.
Ustanite braco!
Ne dajte da vas Pavao i njegova propagandna masinerija dovedu u zabludu! Stanite na stranu istine!
Podrzite ono malo tradicje sto je ostalo na ovom okupiranom forumu!
Ne dozvolite da neprijatelj unisti slogu koja nas je krasila gotovo dve pune decenije!
Zivela IIIb liga!!!
Sada mozete i da pucate, ja sam svoje rekao.