Sad kad sam ja poceo thread-nista manje do SB ne treba ocekivati!
Bearsi se u ovom trenutku nalaze na bas istom mestu kao prosle godine ( 4-3 i bye week). Prosle sezone smo posle bye week-a zaredjali sa pobedama, pa, Boze zdravlja, valjda ce se to i ponoviti...
Imamo realan skor-dobili smo ono smo trebali da dobijemo, izgubili ono sto smo morali da izgubimo. Mozda je eventualno moglo bolje protiv Lions-a na Ford fieldu, ali su nas gluposti u 2.poluvremenu kostali vredne pobede.
Sledi nam mec sa Eagles-ima. Tradicionalno-mi dobijamo u Čikagu, oni na "Linkoln finašijal fildu" pa ocekujem da ce tako biti i sada. Plus, tako smo ih ispeglali prosle godine da ne sumnjam da ce biti zeljni osvete.
Posle toga ocekuje nas 5 odlucujucih meceva za ulazak u PO: prvo sa Detroitom kuci ( inace, to je prvi mec u NFL-u ove sezone koji je pomeren sa 7 na 10:15, pa ga ocekujte u direktnom prenosu) a onda 4 duela sa AFC West timovima ( dolaze nam Boltsi i Chiefsi, idemo u Oakland i Denver-Tebow vs. Cutler
, kakav ce to hype da bude). Ako ovo sve dobijemo, sto jeste tesko ali nije nemoguce, vrlo smo blizu PO.
Mada i dalje smatram da nismo PO tim. Pojednicano- Forte ima monster sezonu i uz Freda Jacksona je svakako najbolji RB lige. Cutler igra prilicno dobro, WR's igraju sa mnogo oscilacija.Izgleda da se OL stabilizovala sto je ostavilo em vise prostora Cutleru, em omogućilo Forte-u da rastura. Odbrana u poslednjih par meceva deluje mnogo, mnogo bolje i to je ono sto mi daje neku nadu da mozda i mozemo da PO... Pritom, NFC ce da bude zajeban do samog kraja i vrlo je tesko pretpostaviti sa kojim skorom ce se, preko WC-a, ici u PO ( meni se cini da ce moci i sa 9-7, al mozda ni 11-5 ne bude dovoljno)