Pricamo o najboljima ikad. Ne znam zasto spominjes Elija.
Poredio sam Montanu sa tim LS.
Ili Vinatieri npr.
Cova ima 4 prstena koliko i Montana ili Bradshaw. Za 3 je najdirektnije odgovoran. Postigao je mali milion poena itd itd. Fenomenalna karijera...
I zbog njega je nategnuto pricati o Peytonu kao najboljem ikad?
Ja sam odma' pomenuo Eli-ja, jer sam rekao da je malo tesko staviti ga u konverzaciju sa najboljim ikada, kada mu brat retos ima vise prstenova od njega. A onda si ti dodao Montana-u long snapper-a. Ja sam pominjao istu poziciju.
Naravno da Eli nije bolji od Peyton-a, ali kada gledaju takve stvari, Ameri uglavnom pominju i prstenje kao jednu od najbitnijih stavki. Kao i ona idiotija kada kazu da je najbitniji statisticki podatak za QB koliko ima pobeda. To NIJE statisticki podatak QB, nego tima. Isto kao i prstenje. Kao da ne umeju da razvrstaju individualne i timske zasluge. Eli je oba puta imao daleko kompletniji tim nego Manning ikada verovatno. Odbrana Colts-a je uvek bila problematicna, izuzev sezone kada je Sanders bio zdrav i igrao.
Opet, ni napad im ne bi bio bog zna sta bez Peyton-a, a Giants-ima je pre par sezona i Carr izgledao pristojno kad je menjao Eli-a. Sve u svemu, kazem kako se gledaju kod njih te stvari uglavnom, nece im biti toliko bitno koliki uticaj P. Manning ima na sam tim.