Eto i mene. Morao odmah za Ohajo, stigao tek sinoc, tako da evo danas da nadjem malo vremena da napisem utiske sa utakmice.
O samoj utakmici necu mnogo da pricam, verovatno ste videli i sami, bezidejni napad, pasivna odbrana, lose pozicioniranje i obaranje, neki igraci su bili totalno nezainteresovani za ono sto se desava oko njih....sve u svemu, katastrofa. Napredujemo velikim koracima ka poziciji 1 na draftu sledece godine.
Sto se svega ostalog tice, ovo je verovatno jedan od najboljih, ako ne i najbolji stadion na kome sam ikada bio. Zaista je fenomenalan i 2 milijarde $ nije otislo uzalud. Sve impresivno deluje, od spoljasnosti, preko unutrasnjosti, pa do WC koji su na nivou hotela sa 4-5 zvezdica. Pregled je odlican odakle god da gledate, a jumbotron koji ide okolo iznad terena je nesto neverovatno.
Ono sto me nije iznenadilo jeste da je Cikago imao dosta navijaca na tribinama, ali me je iznenadio njihov broj. Brat-bratu ako nije bilo 50-50 ili cak 60-40 za Cikago. Oko nas bili sve navijaci Bears-a, sem neposredno do nas gde je bilo par navijaca Chargersa sa kojima smo imali veoma prijatnu konverzaciju. Definitivno ne mogu da smisle rukovodstvo tima i nacin na koji su otisli iz San Dijega. Kazu ljudi, ovo im je prvi put da su na stadionu. Pokusali su da ne dolaze, ali kazu ipak oni vole svoj tim, pa su dosli da ga gledaju iako je u omrazenom LA. Ogorceni su celom situacijom, ali kazu, tim je tim, pa sta da rade drugo.
Inace, stadion je u vrlo "interesantnom" delu LA. Skoro sve kuce okolo imaju resetke na prozorima i vratima, i celi kraj izgleda dosta "sablasno". Vozite kroz sve to i onda, tras, ugledate lepotu od stadiona. Prekoputa je poznati Forum i parking za NFL utakmice. Derikoze naplacuju 75$ za parking mesto verovali ili ne.
Klopa na stadionu nije nesto posebno...standardna stadionska. Piva i ostalih svari koliko hocete, pizza je njanjava, jedino sto su im garlic pufnice bile odlicne. Problem su dugacki redovi kad hocete da kupite klopu i pice, ali sad imaju fazon da narucis on line i samo dodjes i pokupis na pick up mestu.
Sve u svemu, veoma prijatno vece (naravno, ako izuzmemo rezultat), a i bili smo i na jumbotronu sa sve pozdravom za sve vas

(jos nisam stigao da pregledam snimak da vidim da li nas je i kamera u prenosu uhvatila).