Jel znas da je mercs igrao ovaj turnir na pc-u??
Sent from my iPhone using Tapatalk
znam brt
prešaltao se na pc posle pax westa jer su mu rekli da će svaki veliki LAN turnir da se igra na pc, pa hoće da se navikne
a i kaže da mu je bolje na pc jer se mnogo bolje vidi
Evo ti odgovorim u tvom stilu, to kao nesto kao Real u fubalu, sreca, ali jbg 4 titule Lige Sampiona. Da proste stariji ovde na izrazu, mos' ga jebat'.
mda, super ti je poređenje
praščić je u prvoj rundi ubio mercsa čisto. bio iza stuba između 2 prozora, mercs utrčao u sobu i ovaj ga odmag ispolivao. jedan ima cover, drugi nema i to je bilo rutinski. ništa specijalno u smislu da ga je ne znam kako nadigrao ali ne može se ništa ni prigovoriti.
sledeći put mercs ima npr 80 hp, aydan ima 200. kreće fajt i mercs padne na 60 hp, a ayden ima 2 hp. i uspe nekako da pobegne. 20 sekundi posle aydan opet ima 200hp. to je bilo bolesno. mercs ni jednom u te 4 runde nije bio ni blizu da ima 200 hp, a ovaj je imao svaki put. a u tom fajtu je za bukvalno 20 sekundi došao sa 2 na 200 hp. mercs ga jurio i kad ga je našao jbg bio je agresivan jer je hteo da istrejduju hp i ubije ga lagano, ali ne lezi vraže.
treći fajt je bio kad je praščić imao one gasne bombe (stink bomb ili kako to već zovu), mercs ga je isplivao pumparicom ali su te bombe donele prevagu.
četvrti i fajt je imao C4. možda i najviše OP item u od kada postoji Fortnite. izbačen je malo posle tog turnira. mercs tu nije imao šanse. sa C4 bi i moćda i ja uspeo da ubijem pro igrača.
igra taj mali baš odlično i neke stvari radi dosta bolje od merca, ali za krljanje u tilted mercs je ipak bolji.
4 partije su mali uzorak da na osnovu skora odrediš ko je bolji. rng dosta utiče jer dosta zavisi ko će da nađe kakav loot, ko će da uleti u sobu baš kad ne treba i kome će da ostane 2hp i od ta 2 hp napraviti dobru partiju.
Ninja je Lions fen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mercsov ćale bio trener na Michiganu pod Bo-om
jednom ja gledao i kaže on "jbg Ninja ima prosečno 150.000 ljudi na streamu. To je kao da igraš na Big House. Ja sam više Illionis. Ili Indiana."