mr green ima najbolji tim ako bi se gledali samo starteri, imho.
tate će imati brutalne cifre i tu će ostatak lige imati velike probleme da nadoknadi taj minus.
dobri WRs Harry i Smith, 2 Williamsa na RB će isto biti odlični. Montgomery isto.
meni je najveći adut brutalna klupa i igrači koje sam uzeo u nižim rundama a možda bi mogli da donesu titulu.
Akers u 6. rundi je steal.
Vasher u 8. rundi je jedan od tih pickova. Građen kao recimo AJ Green. Visok a tanak. Samo nije visok 6-4 nego 6-6

plus igra u big12 čije sam igrače svesno targetovao. ništa bolje za fantasy nego kad je na semaforu npr rezultat 55 naprema 48. a ima da se igra još jedna cela četvrtina.

u poslednjoj rundi sam merkao neke WRs i onda primetim da je Edwards-Helaire još uvek tu. nije loš pick za 19. rundu.
Realno-nemam blagog pojma koga sam draftovao... 
Sills V je, ako se sećaš, sa ESPN America su svakog dana puštali kratki dokumenatarac o njemu tamo negde 2010e. QB Prodigy kojeg je Lane dovukao na USC dok je malac imao 11-12 godina. Tata bogatun formirao privatnu školu i dovukao najbolje klince sa svih strana samo da bi sin bio okružen prigodnim talentom. Najbolji treneri, QB whispereri itd id. A onda malac imao neke povrede, poremetio mu se throwing motion i nije se baš razvio kako se očekivalo, propala mu QB karijera, transferovao na West Virginia i prošle godine vodio ceo NCAA sa 20ak uhvaćenih TDs

Lock bi mogao biti Josh Alen na sledećem NFL draftu.
Taylora bih ja uzeo umesto Gaskina da sam bio online za 1. rundu. Uzeo bih i u trećoj tvog Hilla umesto mog Griera. Imaš baš dosta dobrih RBs
Posle Gileta možda i najbolji startni lineup