1. (5) David Johnson (Ari - RB)
2. (20) Devonta Freeman (Atl - RB)
3. (29) Joe Mixon (Cin - RB)
4. (44) Josh Gordon (Cle - WR)
5. (53) Derrick Henry (Ten - RB)
6. (68) Matt Breida (SF - RB)
7. (77) Emmanuel Sanders (Den - WR)
8. (92) Marlon Mack (Ind - RB)
9. (101) Peyton Barber (TB - RB)
10. (116) Matt Ryan (Atl - QB)
11. (125) Alshon Jeffery (Phi - WR)
12. (140) Julian Edelman (NE - WR)
13. (149) Randall Cobb (GB - WR)
14. (164) Jared Cook (Oak - TE)
15. (173) Chris Godwin (TB - WR)
16. (188) Sam Darnold (NYJ - QB)
17. (197) Tampa Bay (TB - DEF)
18. (212) Brett Maher (Dal - K)
Ubedljivo najbolji draft i tim koji uzima ligu lagano.
Johnson u prvoj. Nisam zadovoljan, razmatrao sam više opcija i uzeo njega ali još uvek nisam siguran u izbor. Imao sam ga i prošle godine u IIIb i mučenik se povredio u week 1 i bio jedan od odgovornih za lošu sezonu.
I u drugoj sam se dosta razmišljao. Dal Davontica, dal Howard, dal nešto treće...aj reko daj Devonticu
Prve dve su odrađene nako, prosečno, osrednje. Fora kod prve dve je što svako zna da draftuje u prve dve i tu onda ne možeš ni da napraviš neku razliku.
Ali zato od treće kreće objašnjavanje
TM.
Mixon je imao lošu rookie sezonu a u toj lošoj sezoni imao oko 900 yarda u totalu. Sad još linija pojačana Glennom i Priceom. Pun pogodak u 3. rundi.
Flash u četvrtoj. To kao da sam uradio gratis trade up i imao još jedan pick na kraju druge/početku treće.
Henry u petoj. Ovo je već bezobrazno.
Breidica u šestoj. Jedan od onih pickva koji donose titulu.
Sanders u sedmoj. Veoma slaba prošla sezona ali qb situacija je bila očajna i očekujem da se Sanders vrati sa sezonom od 1000 yarda ili da bar bude blizu.
Kad u osmoj uzmeš startnog RB onda otprilike možeš da naslutiš da imaš dobar draft. On je najbolji back u timu plus su Coltsi u prve dve runde uzeli 2 guarda od kojih je jedan Nelson i trebali bi imati dosta bolje trčanje nego prošle godine.
Barber...startni RB i u devetoj.
U desetoj Matt Ryan da mi bude startni QB. Mogao sam proći i mnogo mnogo gore. Ako popularni Matty Ice bude imao oko 30ak TDs ovo je lagano A+++ pick.
Jeffrey u 11. rundi, pa Edelman u 12...kad biraš dobro u prvih deset onda možeš priuštiti luksuz ovakvim pickovima. Na chatu se lepo videlo kako su ova dva picka uništili i poslenje ostatke entuzijazma kod drugara iz lige.
Randall Cobb u trinaestoj. Čovica je u velikom padu već nekoliko sezona ali uzeti ga u ovoj fazi drafta je solidan steal.
Jared Cook u 14. da mi bude startni TE. Mislim da ću možda moći sa ovim da izguram i celu sezonu ali ako to ne bude išlo uradiću trejd.
Godwin sa #173 je odličan pick.
Darnold
Tampa
Ako se dobro sećam ovde su klinci počeli da prave pičvajz pa sam išao da pomognem hanumi da ugušimo nemire, a nekako sam izabrao Tampu. missclik, ali već sam pristavio 2-3 bida za DEF pa će to bidi sanirano u najkraćem roku.
i u poslednoj rundi potpis na ovaj draft: Maher
U ovih 15ak godina sam sprovodio brojne dominacije na draftovima, ali ovo je bilo nešto posebno i do sada neviđeno.