Pablo, uvek sam se pitao zasto imas toliku potrebu da se rugas drugima?
Generalno, zato što ne podnosim glupost i obožavam da se rugam na taj račun iako plaćam veliku cenu... dole objašnjenje u vezi fanatsya...
Trenutno, spuco sam tetivu na levom stopalu na fudbalu još 16. juna, nisam mogao da hodam danima normalno, i posle toliko vremena taman mislim zaraslo, sjurim niz stepenice, kupim palačaniku, prelazim pešački, pretrčim da me budala ne izubija i osetim bol, a kada tetiva boli samo odmor pomaže, moraš se izuti i leći i posle jedno 3h prođe, i šta ću, internet, tv, jbg, inače da sam zdrav ne bi me forum video do kraja avgusta.
E sada što se tiče fantasy otvaranja liga evo kako stoje stvari. Tonyk svake godine kada napravi spisak, odabere onako naoko najbistriju moguću osobu koja bi mogla da obavi taj delikatan posao, i onda oni odrade renew lige i pobrišu stare članove ali ne lezi vraže ostaje mesto njihovo rezervisano i onda kada novi oće da uđu ne mogu jer nema mesta a komesar kaže ima mesta, i onda on mora od lige da ide i objašanjava kako i šta i tako unazada 10 godina. Na kraju je i njemu dokurčilo sve to pa je rekao da krenu ljudi da osnivaju nove lige umesto da obnavljaju, međutim šta je sada problem, prethodnih godina dok su obnavljali oni samo klikću yes, yes niš šta gledaju nit šta ćitaju, pa tako nisu ni znali za novu opciju auto-renew koja je automatski čekirana i sada imamo situacije da se masovno osnivaju po 2 lige... za mene je to zicer za sprdanje
Što se tiče Kuliše, šta reći, čovek je planirao da ide na more taman u vreme SP, nije se javljao, onda se vratio na kraju i krenuo da kenja kako rasprava nije na nivou. To ti je samo jedna situaicja, mogao bi samo za Kulišu udžbenik da se napiše
Ako te neko posebno zanima, pitaj slobodno