Popularnosti americkom fudbalu u Srbiji direktno su doprineli Peja i onaj drugi voditelj sa 3K, svidjalo se to nekome ili ne.
Oni su bili takvo osvezenje da je to bilo neverovatno u to vreme. Svojim izuzetnim zanosom su kreirali citav jedan novi svet u Srbiji koji je brzo nasao veliki broj pristalica i sledbenika. Mi sa ovog foruma smo izdanak tog vremena, okupljali smo se da igramo zajedno i to su bila zaista sjajna i lepa vremena.
Forum je bio super popularan u to vreme, klubovi su nicali preko noci, AF je bio prilicno dobro medijski ispracen u Srbiji.
Taj pocetni entuzijazam, zanos i polet su jednostavno nestali tokom godina, a sve je pocelo ukidanjem 3K, odlaskom onog drugog komentatora u Ameriku i nestankom AF sa nacionalnih kanala. To je, mislim, bio udarac od kojeg se AF u Srbiji nikada nije oporavio.
Sve nakon toga je bio cist entuzijazam ljudi koji su sve ovo i poceli. Ali ti ljudi su ostarili, kao i mi ovde na forumu, mladja baza nije nikada napravljena i sve se zavrsilo samo na nasoj generaciji.
Steta, jer AF je sport koji je apsolutno savrsen za nas Srbe i propustena je prilika da se omasovi i pripremi za neke nove klince.
Nestrucnost ljudi koji su upravljali SAFS-om je samo ubrzala proces gasenja klubova.
Realno, i ovaj forum ce trajati dok je nas koji smo ovde od prvog dana. Kada mi prestanemo da pisemo i endzone.rs ce otici u zaborav.
Kapa dole za Vojvode i sve ostale timove koji su nestali.