Tako je Foldi
Nolan je 14 godina DC...
7 godina je radio sa 4-3 odbranama i 7 godina sa 3-4 odbranama

Kako kaze Mike Smith, Falconsi su 'gradjeni' za 4-3 defense i Nolan je sa tim OK. Rekao je da ce da radi sa onim sto ima i da su "njegove 3-4" veoma cesto bile 4-3 i 5-2...tako da ne ocekujem drasticne promene sledece sezone sto se tice 'peronela'. Mozda za dve sezone.
Draft ce biti tanak, ukoliko se ne uvale Roddy White ili Mike Turner za neki pik i mislim da ce u drugoj rundi da se gadja BPA iz OL klase a kasnije neki defanzivac. Takodje Abraham, Lofton i Grimes su FA, ne znam sta je u planu s njima a tu su i Biermann i DeCoud od manje zvucnijih imena.
Ono sto Nolan radi najbolje, jeste da pravi haos i pometnju protivnickim orbanama sa egzoticnim blitzevima dok je Spags lik koji je jahao najbolji front 4 ikada sa Giantsi-ma kako bi keirao pressure a ostatak je stavljao u coverage...mada, ipak je Jim Johnson-ova skola i siguran sam da ce da bude bolji od Grega Williamsa.
Nolanova filozofija je da bi radije imao 10 igraca sa 4 seka, nego 4 igraca sa 10 sekova. Znaci, totalni haos u kojem napad ne zna odakle dolazi opasnost...attacking defense.
Videcemo na sta ce to da lici.
Kako god, svi u Falconslandu su pustili u gace kada su culi da je Nolan potpisao. Njegov record kao DC govori vise od reci (i jebe kevu kad obuce odelo

) i jedva cekam da vidim sta ce Mizzouovci Spoon i Moore i ekipa da rade dogodine.