Obzirom da je ovo sada moj lokalni tim, red bi bio da ga ispostujem.
Za sada nose titulu najdosadnijeg tima u ligi, a tesko da ce se to i ubuduce promeniti.
Ocekivao sam mnogo vise od Dan Quinna, ali ajde da kazem da je prosla tek jedna godina, pa ce mozda biti bolje ubuduce.
Izbor Keanu Neal-a (da, dobio je ime po Keanu Reeves-u) u prvoj rundi je odluka bas Quinna koji se licno angazovao da ga dovede na Floridu (Gators) iz srednje skole. Quinn je tada bio DC Gatorsa.
Neal udara kao tenk i Daniel Jeremiah sa NFL.com-a je za njega rekao da je "
the most physical athlete in this draft". Sta znam... Valjda Daniel zna sta prica. SUS, Neal je imao previse missed tackles za nekoga ko je izabran u prvoj rundi.
Danas svi zele da se dokopaju sejftija koji ce biti novi Kam ChancellorQuinn zeli sejftija koji bi bio buduci Kam Chancellor, ali mislim da su Falconsi ovaj put promasili i to u galaktickim razmerama. Na kraju krajeva, verovatno su ga mogli uzeti i u drugoj, a mozda i u trecoj rundi. Bespotrebno je potrosen pik prve runde na igraca sa velikim znakom pitanja.
Po meni, najbolji pik je Hooper u 3rd round. On ce verovatno odmah zaigrati i to iz dva razloga: prvo, Falconsima je kao leb nasusni potreban neko ko ume da uhvati red zone passove, a kao drugo, prica se da ce Shanahan da forsira two-tight ends sets vise nego ranije.
Fourth-round pick De'Vondre Campbell je propustio celu sezonu zbog potresa mozga i pitaj Boga sta ce se desiti ako dozivi jos jedan concussion.
Matt Ryan je vec veteran u ligi i moze se reci da njegovo vreme polako istice, pa je svaka naredna sezona pitanje da li ce ponovo biti TOP 10 QB. Prosto je neverovatno kako je Atlanta spiskala njegovu karijeru.
Sta reci za narednu sezonu (a ne zaplakati)?
Realno, moja najveca ocekivanja vezana su za 30. oktobar kada u Georgia Dome dolaze Packersi, pa idem da navijam za Rodgersa & Co.
Od ostalih vesti: Atlanta se prijavila za Superbowlove 2019, 2020 i 2021. godine i sutra ce se znati da li ce nesto dobiti ili ne.
U skladu sa Goodellovim proteziranjem timova koji imaju nove stadione, ocekujem da ce Atlanta dobiti jedan SB u te tri godine.
Novi Mercedes-Benz Stadium vec sada izgleda impresivno, a jos uvek nije zavrsen. Bice jedan od najlepsih stadiona u ligi, IMHO.