Alcatraz Jackals released David Johnson
Simboličan kraj jedne ere, ere praćene kako šampionskim prstenjem tako i fanatičnim igranjem fantasya sa moje strane. Zvezda Davida Johnsona je sijala kratko ali osim što je to kratko bilo i slatko, svašta je i stalo u to kratko. Draft je 2015 godine na Letenci, 8. pick 2. runde, moj red, pitam najvećeg stručnjaka za Koledž Miloša Čugija Omiljenceta kakav je David Johnson nakon čega on mrzovoljno pravi grimase i kaže loš. To je bilo to, znao sam da će od Johnsona biti nešto, to je bila sigurica.
Već u ruki sezoni se pokazalo da se on fantastično uklapa u Ariansov sistem što je rezultiralo sa sledećim brojkama 1038Y all purpose; 13 TDs
I onda je došla ta 2016 sezona, sezona za pamćenje u svakom pogledu! 2118Y all purpose; 20 TDs
Sledi ozbiljan debakl čika Zuje u polufinalu Dynasty PO i na kraju finale protivu stare mušterije Nikšaropulosa kada je David imao 136Y i 3TDs
Tragedija na početku 2017 sezone kada se povredio u w1 za celu sezonu je u stvari označavala i njegov kraj kao tier1 RB, Arians je ubrzo otišao a on nikada nije ponovio brojke iz 2016. Ali što je ta 2016 bila zabavna, hvala mu na tome. Još samo jednu stvar tražim a to je da ne odigra nikako ovu sezonu pa da mogu da mu obrišem platu za 2023