1) Nas 4 koji smo bili na draftu da dobijemo automatske džokere, ostalih 9 botova da se bore međusobno narednih 8,9,10 kola-koliko god, i bot pobednik zaslužuje pravo da se potom nadmeće sa nama drafterima
2) Zašto je uopšte draft ovako zbrzan? Zakazan za vreme basketa i lige šampiona, ko viđeno za propast. Evo sutra uveče nema apsolutno ništa, leto definitivno prošlo, stvari u NFLu su se još malo iskristalisale, kao idealno za draft. Ne, tonyk je morao da ga zbrza bez ikakvog razloga. Ja sam po prvi put od kad pamtim bio nepripremljen za draft, nisam uopšte bio ni sam kao što uvek isplaniram za draft, i još kad sam video da je vreme pomerio na 45 sekundi odma su mi proradili hemoroidi.
I ovo sam mislio da prećutim ko velim što se uvek samo ja bunim, ali šta ću kad smo mi srbi kolektivno doktorirali kakomijetakomijerontologiju, pa kad mi dokurči elegantno se povučem u svoje odaje, izvučem mač iz korica, krenem da ga oštrim, pustim smrt popa Mila Jovovića i kažem sad ću nekom da se najebem keve