Pre svega imamo super ligu koja je verovatno najdosadnija liga za učestvovati. Niko ništa ne piše, nekada se tu ozbiljno polemisalo od starta, radila se analiza drafta postojao je neki osećaj "elite".
možda grešim, ali to je počelo u vreme dok si ti bio šef tamo, možda nisu smeli da pišu. ili ti nisi podsticao da se malo razmašu. realno, nekadašnja treća je bila najaktivnija dok je trboye izbacivao redovne statistike, a ja nastavio. to je sad besmisleno ionako, em Y! to sam radi, em niko ni ne komentariše (valjda i pročita neko)
Dalje imamo više ekipa koje igraju više liga, imamo jehovine svedoke ovog foruma tj IIIb ligu koji neće da idu gore, imamo zonu duhova IIIa i IIIc, Bog sveti zna šta se tamo dešava.
to za ekipe u više liga valjda razumeš, ali se praviš lud. neću ukinuti celu ligu zato što fali par igrača, a ako se ne pojave novi obično pitam stare. ove godine se potrefilo da dvojica što su napredovali nisu ni hteli gore, pa sam ih iskoristio. veruj mi nisu hteli da igraju dve, ali to im je bila jedina opcija
Ja znam šta se dešava u 3AC, da li me to čini svetim bogom
Jedino što valja je II-A liga
trenutno si u pravu za to, ubedljivo najneizvesnija liga 2 kola pred kraj
Uprava Alcatraz Jackalsa je zakazala sednicu UO za 26.04.2018 u 20:00H na kojoj će se doneti odluka da li ćemo i dalje biti deo ove (na žalost) maskarade.
odavno mi je čudno što si još uvek u tim ligama, ali nisam se bunio, uvek fali komesara.