Plej of nikome nije zagarantovan, sem Patsima pored AFC East ekipa
Dobra stvar za Falconse je sto su gotovo svi igraci vezani ugovorom. Zdrav Trufant ce dobro doci mladoj odbrani. Isto je i Klejbornom i Shelbijem. Bas je falila Dline rotacija protiv 90+ snepova Patriota. Vidim napredak sto se tice odbrane. Od bye week-a su znatno podigli nivo igre. Ono u sta ne verujem, je napad ponovo lesi sve redom i napravi istorijske brojke. Ne kazem da ce pasti sa litice ali ovakav performans se ne vidja cesto. Svi pricaju kako Rajan ima pregrst oruzija, za razliku od Rodzersa, Brejdija i ostalih. Mozda jeste tako ali ako pogledamo non haters naocarima, OK tu je Jones madafaka, Sanu!?, covek je bio cetvrta hvatacka opcija u Cincy-u, Niksa se spredao letos
Gabriel, stvarno, neko je cuo za ovog lika? Undrafted FA iz Brownsa
"OK ali Rajan ima vrhunske trkace" - ima i ti trkaci su draftovani kao mid round pikovi, znaci nisu bili nesto narocito cenjeni medju trenerima i GMovima.
Za kraj, ovo je druga godina Dan Quinn-u kao HCu Falconsa. Od 8-8 do 10-6, gazenja SEA i GB u plej ofu do epic raspada u SuperBowlu. Koliko sad bilo glupo pricati, meni je to pomak u napred
a i utakmica je ionako namestena.
Da sam ja Quinn, pokrpio bi OL (obe guard pozicije) i narokao defense. Rajan ce biti sve i da baca loptu grupi gradjana sve dok Jones odvlaci dvojicu ili trojicu i running game je postavljen. Uz poboljsanu odbranu, realno je ocekivati PO sledece sezone.