Evo malo izvestaja sa prvih linija fronta..
Bajden je idealan kandidat za demokrate u ovom trenutku.
Biden nije najbolji kandidat zato sto je on apsolutno kopija Trump-a samo u drugom dresu. Matore drtine bez politicke igre, i jedan i drugi. Isto kao kad bi rekao da je Bosko Obradovic odlican protivkandidat Vucicev. Kreteni i i jedan i drugi.
Veliko nezadovoljstvo Trampom postoji i medju republikancima
Mozda u politickim redovima, ne u "puchanstvu"
Trebalo bi da ovo bude lagana pobeda za D
Ovo ce da bude sve, samo ne lagana pobeda za demokrate. Na kraju je moj opis stvar i zasto mislim da ce Trump da pobedi
so, let's balance that out...
http://rs.n1info.com/Svet/a628874/Bajden-imenovao-Kamalu-Haris-za-potpredsednicu-SAD-ukoliko-pobedi.html
Ovo je bilo vidjeno iz aviona, da juri za glasove manjina i zena.
Koja komedija... Pa nju mrze i u njenoj Kaliforniji.
Jos jedan od razloga zasto je ova(ne)kampanja demokrata busan qrac. Ako nemas dobre igrache, nema ni dobre igre
Imao sam prilike da malo vozim ovih meseci i pricam sa ljudima van urbanog mesta gde zivim (zivela Korona!). I cim se izvuces iz grada, svude vise zastave "Trump 2020". Niko ne podnosi demokrate i sve su vokalniji u tome. Na drugu stranu, Trump se obozava i podrzava kao da je bogotac. Ovo sto gledate po vestima i www kako se Trump ismeva i koja sranja pravi, morate da razumete da to dolazi od ljudi koji ne bi glasali za Republikance nikad. Samo zbog intenreta i dostupnosti vesti i zajebancija, ispada da sad svi ismejau ludaka. Tako da se to ne racuna. Sa druge strane, ova Korona je oslabila i tako slabu poziciju demokrata. Na stranu Trump/Biden, na izborima se bira i lokalna vlast (ko ti je ncelu State-a). Tako da nije tako jedostavna igra kao kod nas, predednik i to je to. Tako da je bitno i sta ti radi state governor i kako on vodi tvoj state. Svaki demokratski governor je sjebao sve sto je moglo da se sjebe, svi su ljuti i nezadovoljni. New Jersey je demokratski nekoliko ciklusa, ali ovaj nas governor je kao autokrata, ne jebe nista. on je zapucao da uradi nesto i ne slusa nikoga. izadje na TV izbaci neke ko zna koje podatke i nastavi da radi bez objasnjenja. on je bog i batina. Tako da ce drzave koje su uvek na klackalici da odu Trump-u. Ljudi su ovde vise potresheni sto im je oduzeto "pravo" da izadju na ulicu a ne zbog virusa. Tako da ova politika demokrata da sedi u cosku i pusti Trump-u da se samounisti je glupost. Sa druge strane Trump je u ofanzivi, reklame na sve strane, ali diskretne, ne previse napadne. Predvideo sam da ce Trump da pobedi pre 4 godine i sad mislim da ce da ostane jos 4 godine. Sa druge strane Biden je podjednako "dobar" za predesnika, tako da ameri, kao nacija, gube na ovim izborima 100%, ali oni nikad nece biti svesni toga