Hm... deluje mi da je vise blokira i pokusava da je uhvati ali je ne drzi, bar ne onako ocigledno ko u prvom.
A za RTH, mislim da si dobro rekao, i koliko sam ja primetio on je i dodirnuo loptu, tako da to po meni nije RTK. E sad, zbog ofsajda ne moze da zove RTK ali je mogao da dosudi Late Hit ili sta vec sude kad udare tako nekog posle zvizduka. Ali samo zbog ofsajda. Ali ja pistaljke cujem tek posle svega, nisam primetio da su zaustavili odmah kada je ovaj napravio ofsajd.
Sad kad razmislim, sudjenje pocinje da lici na kosarkasko. Bar ono sto se secam pre 5-6 godina dok sam i gledao kosarku. Imas kontakt i guranje, borbu za poziciju, ali dok ne ometes nekoga tako da ga odgurnes ili povuces, sve je u redu. Meni je to ok, mozda ce biti malo lose ako pocnu da se pozicioni WR-ovi grade ko u kosarci, mada i to moze da se dovede u red. Ja sam mrzeo kraj 2010 (da ne kazem proslog desetljeca), posto su od WR-ova pravili balerine. Ako ih neko dodirne dok trce - DPI. Ovo mi je mnogo bolje. Ako obojica idete na loptu, ok, ako ne, a fizicki si ga sprecio da proba da uhvati, DPI.