U par teza...
Dobre stvari sa tekme sinoc :
-
Shady , top 3 RB lagano, ako nista zbog njega vredi gledati Philu.
- To sto Shady nije teze povredjen.
- Oprostaj McNabb-a, i Dawk opet tu.
- I recimo mali plusici za pass rush (diskutabilno, ali kad je odbrana teski krs onda i nije tesko ostviti neki utisak i to sto je Alexa vecnost drzao loptu) i OL (ali samo kod trcanja, pass protection uzas). I to je to, bas tim redom.
A sad lose, takodje par, jer tesko ispisati sta sve ne valja...
- Pod jedan, odbrana na pass, safeties najgori u ligi ubedljivo, svake nedelje nekog levata napravimo Fitz-om licno, a Fitz u proslosti protiv nas, to bolje da ne pominjem
. Sinoc je bilo par pozitivnih stvari u odnosu na San Diego, ali opet je to bio KC, a oni puse 3-4 puta 3&10y+ i tako nesto slicno. Sta li ce sledece nedelje biti u Denveru ne smem ni da pomislim...
- Vick posle 2 dobre utakmice, podsetio kako je to bilo '11/'12 kao i cela Phila koja opet pocinje da juri turnovere ko ce vise da napravi.
- Cooper blagare nema, mogu da ga cut odma sto se mene tice.
- TEs takodje nista posebno.
- Henery, preko 40y ne moze da pogodi da je ne znam sta, i to nas uvek kosta pri kraju utakmica. Takodje KOs poceo da ne izbacuje i sve cesce situacija da nam pocinju napade sa 30y i blize. Posle prve dobre sezone on sve gori i gori. Sto dalje govori i o ST, cista mosa u W1, vratili se i oni na staro.
I tako dalje i tako dalje, moze jos o tome, da bas ne duzim mnogo.
A sad ne vezano za utakmicu, kad gledas ove TNF, obicno budu bas bedne utakmice, ne mogu da se setim jedne normalne prosle godine. Mislim da to nisu trebali da uvode, bas remeti ritam i cini mi se da ekipe prilicno nespremne ulaze u te utakmice.