Američki Fudbal > AF u Srbiji

SAAF 2016

<< < (2/26) > >>

starr:
Ne znam za prvi TD, zakasnio sam na početak, ali suđenje jeste bilo očajno tokom celog meča. Pančevo je bilo bolje većim delom susreta, i apsolutno zasluženo su savili, ali sudijske greške su gurale Imperatore u još veću rupu. To što su iznivelisali broj grešaka u stranu domaćih kada je već bilo nedostižnih 3-4 TD-a zaostatka ne govori ništa.


--- Quote from: Reignman on March 28, 2016, 05:52:21 pm ---Pa onda onaj lajavac koji je vikao hut iz publike to se sviralo i u Pancevu pre jedno 10 godina .

--- End quote ---

Ja sam mislio da smo napredovali u nekim poljima za ovih desetak godina ali očigledno sam se prevario.


--- Quote from: Reignman on March 28, 2016, 05:52:21 pm ---Najjaca scena posle punta Pantersa, igraca Imperatora lopta pogadja u ledja dok on stoji na 1y od touchbacka posle cega Panteri dolaze do lopte.

--- End quote ---

Najgore je što se takva situacija mogla desiti nekoliko puta. Takav debilizam mi je neshvatljiv. Pa obična fudbalska lopta može nepravilno da odskoči od neke džombe a kamoli ova jajasta a oni se ko slepci zatrčavaju prema pantovanim loptama koje nemaju šanse da uhvate. Da nisam igrao u specijalnim timovima pa da mi neko prigovori, ali igrao sam i to je jebeno najlakša stvar - skloniti se od lopte.

Sundjer Bob Kockalone:
Najbolje je što taj igrač Pantera nije postigao TD nakon žive lopte, nego se bacio na jednu jardu od end zone. Što se tiče suđenja na osnovu urlanja publike, sudije su dale veoma lep podstrek gostujućim ekipama. Samo povedite vaše navijače na tribine i instruirajte ih da viču hat celu utakmicu dok ste u napadu. Doćićete na jard od end zone protivnika za tili čas. Suđenje je bilo katastrofa, Pančevo je bilo bolje, tu se slažemo svi. Idemo dalje.

omiljeni:
kulting, betula i sunđer, 3 dokazano najveće fudbalske analfabete raspravljaju koga su sudije pokrale.
dajte snimak pa da i mi koji nešto znamo pogledamo i presudimo. uostalom, neki su tako znali zaraditi i 100e

btw ovako bez gledanja snimka, taj iz pančeva nije mogao postići TD jer je to muff, a ne fumble

Reignman:
Miljeni, nemam ja nista protiv sudaca, odavno sam digao ruke. Sto bi rekla braca iz Mitraje, "dokle vise ta potkradanja!?!?"
Nis je sam sebe pobedio ocajnom igrom i kaznama u svim fazama igre. Ko misli da su Panteri pogurani morao bi da skine homer glasses. Dosta lose plus ceo squad je brojao oko 25 momaka :(

A Sundjer postenjacina sto smislja nacine da zajebe sistem uz pomoc gostujucih navijaca. :rofl:

starr:
Mislim da smo se svi složili da je suđenje bilo slabo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version