Američki Fudbal > AF u Srbiji

SAAF 2016

(1/26) > >>

chkode:
pocela liga...
Mogl isu na SAAF sajtu ili FB stranici da odrade neki tekstualni prenos danasnjih tekmi...

Sundjer Bob Kockalone:
Što se mene tiče, nisu morali. Ja razumem da je neko početnik, da nešto ne vidi, ali sudije u NIšu su bile kriminalne. Ne znam da li je gore to što se priznaje TD na intervenciju sudije koji se nalazi 10 metara od mesta događaja, a ne uvažava se odluka sudije koji je tik pored događaja, ili što se na dobacivanje publike sudi kazna domaćoj ekipi (na tribinama su bili navijači obe ekipe), ili nepoznavanje pravila, ili tendenciozno žmurenje na holdinge i guranje sa leđa jedne ekipe, ili svađanje glavnog sudije sa publikom.
Ekipa Pančeva je bila bolja danas i žao mi je što su diletanti koji sebe nazivaju sudijama bacili mrlju na zasluženu pobedu i lepu igru.

Reignman:

--- Quote from: Sundjer Bob Kockalone on March 27, 2016, 05:15:25 pm ---Što se mene tiče, nisu morali. Ja razumem da je neko početnik, da nešto ne vidi, ali sudije u NIšu su bile kriminalne. Ne znam da li je gore to što se priznaje TD na intervenciju sudije koji se nalazi 10 metara od mesta događaja, a ne uvažava se odluka sudije koji je tik pored događaja, ili što se na dobacivanje publike sudi kazna domaćoj ekipi (na tribinama su bili navijači obe ekipe), ili nepoznavanje pravila, ili tendenciozno žmurenje na holdinge i guranje sa leđa jedne ekipe, ili svađanje glavnog sudije sa publikom.
Ekipa Pančeva je bila bolja danas i žao mi je što su diletanti koji sebe nazivaju sudijama bacili mrlju na zasluženu pobedu i lepu igru.

--- End quote ---
:bigfunny:

Nikša:
Znaci za 2 nedelje u Mitraji bitka za opstanak.  :brusli:

Reignman:
Najjaca scena posle punta Pantersa, igraca Imperatora lopta pogadja u ledja dok on stoji na 1y od touchbacka posle cega Panteri dolaze do lopte.

Sve sto je Sundjer rekao je naravno subjektivni dozivljaj :v
Prvi TD cist ko suza, sudija koji je bio pored je presmesan kada je morao onaj koji se nalazio u Aleksincu da mu kaze da jeste TD.
Pa onda onaj lajavac koji je vikao hut iz publike to se sviralo i u Pancevu pre jedno 10 godina .
Sigurno je da su sudije gresile ali na stetu obe ekipe.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version