mene sve ovo podseća kad o fudbalu pričam sa Freakom. on ne voli Mudovište zato što prangija one njegove debilitete, a racionalizacije mu je "mrzim ga zato što je on je šupak i previše se raduje"
e to je taj nivo: previše se kurčio. loš je na pressicama. nije odrastao...
prethodni put kad nije bio odrastao
TM to je bilo letos kad se pošibao sa Normanom. pa je isto bilo nije odrastao, kurči se, propada, ne valja za atmosferu u svlačionici, poguban je po tim, kurac palac...pa i on i Norman odigraju MVP sezone, odu u Super Bowl i ta tuča kao da se nikad nije ni desila. Da su imali 4-12 sezonu onda bi i dan danas čitali o tuči i slušali brigu da li je odrastao, da li će ikad prestati da se kurči.
On je nova generacija i oni imaju svoj novi folklor
TM, i glupo je da na njih primenjujete neke standarde ponašanja iz vremena Montane ili Unitasa.
Meni je bitno da igrač nije đubre. Cam je antiheroj jer je popizdeo na pressici, a nije Talib koji umalo nije namerno ubio čoveka kad ga je uhvatio Browna za facemask. Ili je glavno đubre ove sezone ispao taj Burfict koji je kao navodno namerno povredio Bella što je bullshit, a niko ne spominje kako je isti taj Talib prstom kopao jebeno oko jednom Coltu. Pa za to bih ja davao 800 yarda kazne, doživotna suspenzija i smrtna kazna udarcem maljem od 15kg u glavu. To je Patriot trademark. To je potez 1 debilčine Brandona Spikesa, to je potez debilčine Wilforka, kojeg inače predstavljaju debelog dobričinu. Zajebi me takve dobričine. Govnarčine domoljubne. Glavurdu na panj, dođe dwarf iz LotR ili Warcrafta i zamane pravednički čekićem i aukurac.
Ili kad se onaj pederčić usere pa digne nogu da povred Eda Reeda to je grown man football, a kad se Cam zajebava i deli dečici lopte posle TDs onda je to kurčenje i neodrastanje.
Gde su bili ovi što vode brigu o odrastanju igrača kad je Odrasli Bog fudbala Miller bio suspendovan zbog dopinga? Pa Wolfe? Oni su pali, ali su ustali i sad je sve ok? A Cam treba da odraste? Ajde nemojte zajebavati.
Poserem se ja svr vaše sposobnosti razlučivanja
dobra i zla. Zezanja i podmuklog čina. Mudovišta i pederčića ljigavih. Eto