pa sve zavisi šta podrazumevamo pod tim ni izbliza nije bio loš. ne tvrdim ja da on nije bio solidan starter i sve to.
ali ovde se ne radi o tome da je čovek nezasluženo otišao na 2-3 pro bowla, radi se o tome da je nekom magijom isfabrikovana 1 borderline hall of fama karijera.
čisto da stavimo stvari u perspektivu, od svih centara koje smo mi u poslednjih 20 godina gledali samo je Mawae postao hall of famer. I posle njega, prvi sledeći kandidat da to uradi je Pouncey.
naravno, pod uslovom da se naprave idioti i vrednuju ove njegove bullshit all-pro timove kao neki stvaran uspeh i realno vrednovanje kvaliteta.
ja sam pre 8 ili 10 godina pizdio što stalno biraju njega i njegovog brata, a ne Mangolda koji je uvek bio igrač za klasu-dve iznad njih, pa sam vremenom oguglao na to i prestao da pratim ta dešavanja. ali sinoć kad sam pogledao koliko je on u međuvremenu nagomilao tih odlikovanja nije mi bilo dobro
i nije to samo Mangold, nego i Frederick, Mack, Kelce, Saturday, pa možda čak i Hudson i Unger...sve su to ljudi koji su direktno oštećeni u senci ovog sranja koje se dešavalo tih 10 godina. Mangold bi imao resume za hall of fame da ga nisu pokrali, a sad može samo da se slika, a ostali su imati bar po nekoliko dodatnih all-pro dekoracija.