Ja ne znam kako se nisam slogirao sinoc (jutros), ono nije bre normalno. Utakmicu smo izgubili u odbrani treceg down-a, ja mislim da su ljudi imali 300y na 3rd down. Sudijske greske necu pominjati jer sve su to pederske fore i izgovori, izgubili smo jer smo ih pustili da za 3 minuta predju 92y, sve se svodi na to. Ocajna odbrana geja i clarka kod onog zadnjeg TD, 15 sekundi do kraja i ti na 30y od jedinog brzog hvataca na terenu stojis metar udaljen umesto da mu das 10y pa nek se jebe sa hvatanjem od 7-8y, ali ako je vec tako clark je morao da bude svo vreme iza njega a ne kad je lopta bacena da trcis sa sredine terena. Jos mi je pred ocima ono ispustanje lopte D. Johnsona covek je imao siguran prvi down na screen-u i bilo bi 40s (ili TO) manje na satu, pitanje sta dal bi ovi mogli sta da urade. Svetle tacke: Mr. J. Harrison, covek je igrao kao da je morao da zapusi usta svima koji su kenjali po njemu dok je odbrana igrala dobro bez njega, da je igrao woodley ne bi se ovi naigrali sinoc. A Brown, decko izrasta u odlicnog hvataca. M. Starks, stavio u dzep, s'o bi se reklo, T "Volinu", ovaj je pas'o travu celu noc pa je morao na CB da ode da napravi nesto. Generalno gledano i nismo lose odigrali ali sta ces kao ovi uvek odigraju ko maniti protiv nas, al to su godine trauma i sl. stvari pa im motiva nikad ne fali, srescemo se mozda opet u play-offu pa ce opet da ga duvaju.
Sta ces, idemo dalje, ispustili smo odlicnu sansu da zasednemo na vrh divizije i da ne silazimo odatle al nije bas ni da je smak sveta. Sad moramo da dobijemo ove sabane koji su "u naletu" iako jos nisu ni videli nekog krstenog kluba jos uvek, pa da na bye odemo malo mirnije glave i izdominiramo ove rekreativne utakmice do kraja.
GOOOOOO STEELERS!!!