Deder mi objasni prednosti TNFa saturday edition u odnosu na nešto smislenije tipa SaturdayNightFootball? Jedinu prednost koju ja vidim jeste opšta sprdačina u internet zajednici na račun te besmislice.
Ako bi NFLov SaturdayNightFootball imao problema sa NCAAovim, ili ako bi SNF gde je S-saturday bio u problemu sa SNF gde je s-sunday, ok to su konflikti, neka fino izmisle bilo šta što ima u sebi "saturday" sve bi bilo smislenije od TNFa Saturday edition. Budalaština.
Sam sebi daš odgovor i onda to nazoveš budalaštinom.
Već dugo se u SAD zna šta je Friday Night Football i Saturday Night Football. NFL je rešio da se ubaci u četvrtak zato što je to glavni televizijski termin u sedmici i to je naravno brendirao sa TNF. Subotom igraju, ne računajući PO, samo 2-3 meča godišnje i pošto po ugovoru sa TV kućama ti prenosi pripadaju TNF paketu onda se koristi isto ime. To što neki to koriste za zajebanciju verujem da ni najmanje ne smeta glavešinama, njima je važno da se priča o tome.
Nego da te pitam, ako se u MUFC ozbiljno posvađaju svi živi - igrači, treneri, uprava i navijači - treba li onda klub makar privremeno da promeni ime u Manchester Divided? To mu dođe isto, po tvojoj logici.