Sta se u medjuvremenu promenilo.
Posto je zavrsena pljacka Hustona, ponovo je potpisan Smith. Kako se prica, otpustili su ga na rec, posto im je trebalo mesto dok se ne zavrsi ono sto NFL zove trejd. Kada je trejd potvrdjen i oslobodjeno mesto na rosteru, on je potpisan nazad. Bolja varijanta nego da cekaju kraj prvog kola.
TE Ed Dickson je otisao na IR jer izgleda da se ne bi brzo vratio (mislim da je i prosle godine isto nio na IR). Umesto njega je potpisan nazad WR Jerom Brown. Sad na rosteru imamo 2TE, 4RB i 7WR. Deluje mi ko da pokusavaju da sacuvaju nekog od draftovanih WR-a da ga neko ne mazne. Pa se nadaju da kada prodje prvo kolo i onda ga cutuju, da ce tada moci da ode u PS.
Od ostalog, McKissic otisao u Detroit, dok su WR Ferguson i TE Hollister zavrsili na PS zajedno sa WR Terry Wright, CB Simeon Thomas, G Jordan Roos i T Elijah Nkansah
Uz to da dodam, koliko sam uspeo da procitam, izgleda da Houston placa 7M$ od Tag-a, dok Seattle placa 8.97m$. E sad, nisam siguran da li te cifre ostaju u Cup-u kao takve ili se ipak racuna da je nas hit 15.97M$.