Debela Krava UniWeb Hetzner
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Peja jos samo kad bi pustio ovog drugog momka da dodje do reci i bombona
Ova budala sto prenosi sa Pejom
Kakvu količinu gluposti je Peja nalupao sinoć.
Peja je, praktično, duplo gori debil nego u prethodnom životu. Inace, ovim putem bih apelovao na razum ljudi u SK-ne prenosite CHI@SEA sledece nedelje!!
Ja gledao na mute i pustio muziku, par puta sam pokusao da pustim zvuk ali bi se opet vracao na mute.
ako si mislio na SK1, želja ti je ispunjena
Stvarno nije puno iskustvo bez njihovog komentara.
Ide na SK2.
e ali bez zajebavanja, ja ne verujem kakva je ono budaletina. ajde sto masi imena tipa Gostikovski ubedljivo me najvise nerviraju gluposti u trenucima kad pokusava da improvizuje pa ne zna sta ce da kaze. sinoc u toku prenosa kaze trenutni rez na Oak-Bal 17:17 i pita sagovornika da li je na pomolu jos jedan neresen rezultat, a ostao je jos minut do kraja 2/4 ili ono kad rovne kod situacije tipa kad neki pridoslica RB predje nekoliko jardi ili qb baci pas dalji od 7-8 "evo zasto je dosao u ovaj tim" sinoc DeMarco 3/4 bio u minusu sa trcanjem i kad je istrcao 6y, ovaj se odusevio kao da iz jedne EZ otisao u drugu
prodaj novi telefon i imas i ove i sledece godine GP
To je u planu za sledecu sezonu, uzecu neku novu zverinu za 300-350 evrica, a ovaj prdati za 130 i cao.Ni ostali komentatori nisu nista bolji, Gojko Sisa briljira takodje sa kolegom, izmedju ostalog sinoc Wilson bezeci od sacka baca loptu u out, ovi se cude kako nije kazna, sudija vice #13 in the area zato nije int. ground. ovi se i dalje cude ne mogu da veruju.
Prodaja starog mobilnog 4.500 dinaraProdaja besplatnih akcija + dividende 6.000 dinarai jos samo da uvalim stari netbook za 6.000 i uzimam gamepass
pa jel nema nista drugo od pola 11?
prvi put neće biti NE u prenosu
Što? Imam GP na foru tako da mene ne tangiraju mnogo...