ja se u vezi Ace godinama vec raspravljam sa svima, narocito sa caletom. covek je u vreme dialupa znao da se iscima i pripremi gomilu informacija koje prijaju ako te zanima to sto gledas. pojma nemam odakle ta antipatija prema njemu jer "smara" sa informacijama.
Nedavno sam uzeo i prelistao sta Aca prati na tviteru, i ima dosta dobrog materijala, prati mnoge jake novinare i fudbalske analiticare, ali i i prati sve moguce izvore ludih fun factova kojima voli da nas obasipa, zbog cega nervira ljude.
Mislim da bi bio bolji komentator da se ne cima toliko za fun factove. Verovatno i ne stize da isprati sve sto pokusava da prati, pa zbog manje bitnih stvari propusti neke vaznije, za samu igru na terenu.
Cesto me odusevi, kaze nesto u vezi necije igre sto sigurno nije mogao da zna da nije dobro gledao necije utakmice ili bar citao o bitnim detaljima. A zna i da me izneveri kad lupi neku glupost tipa Ter Stegen je nesiguran sa loptom u nogama ili nesto slicno. Inace ga smatram nasim najstrucnijim fudbalskim komentatorom..