A znaš kako, čudne su to stvari. Neko ko igra sa izduvanim loptama ima taj komoditet da može lepše da drži loptu, pa je bolje i baca, te da je i bolje i hvata, ali i da ima i mnogo manje fumbles itd itd i generalno, što bi ti rekao, tera sprdnju sa ostalim učesnicima. I kad ga kazniš zbog toga onda on ode na neki supreme federal sud i poništi tvoju kaznu jer si ti u istrazi možda imao nekakav proceduralni propust. Šta sam ono hteo da kažem? Ah, da...Velju nećemo uvlačiti jer je on zajebo sa kickerom na -40. Ja sam mnogo puta čekao da mi kicker u MNF donese 40 poena i pobedu. I sada, tako empirijski potkovan odgovorno tvrdim da se takav kicker još nije rodio. Možda jednog dana, ali ne i sada. Safet je, sa druge strane, zajebao mnogo svoj lineup i pomogao Pablu, ali ne baš sasvim dovoljno, pa je Pablo morao da osigurava pobedu na ultimativno jadan način. Ali bez brige. Karma će sve to ispeglati. U playoff će onaj kome je tamo mesto, a to svakako nije naš dragi Pablo. Ako se slučajno i uguzi kao 6. seed onda će ga odtamo ekspresno deportovati. Ja u ovakvim prilikama volim da pomenem onaj čuveni Lynch za Garcona trade. Pablo je tad zajebao Lorda. Ali karma je uredila da taj trade, na dosta očigledan način i odmah iste te sezone, donese Lordu satisfakciju u vidu, zamisli čuda, osvajanja titule. Opet odoh u digresiju. Gde sam stao? A da. Znam da nisi targetovao Velju. Taman posla. Nisam ni ja Pabla. Ustvari jesam. I to ne samo sad nego već par dana. Ali jebiga, ko mu je kriv što se izrugivao mojoj trade ponudi? Sam pao, sam se ubio. Ali moram priznati da mi je drago što on sad jedan period neće uključivati u fantasy rasprave. Odmorićemo se svi. Još draže mi je što smo izbacili Famptija. A najdraže mi je što smo ga izbacili tek pošto sam ga ja nabio 8:1, a sad će Zoki da daje vatre ostatku lige. Baš me zanima da li će i mene karma zbog toga sačekati iza nekog ugla. Siguran sam da hoće. Karma je to. Uvek stroga, ali i uvek pravična. Bilo bi skroz karmički da me Zoki u sledećem meču odvali 8-1. I biće tako, ako tako treba da bude. I nemam ja nikakav problem sa tim. Ali mi niko nikad neće oduzimati i mećati asterikseTM na moje titule. Kontaš?