Američki Fudbal > AF u Evropi i svetu

F4 turnir IFAF Evropa Lige šampiona - Beograd 2015

(1/4) > >>

Huddle:
U pretprodaju su puštene ulaznice za "Ledeni kvas" završni turnir Lige šampiona u američkom fudbalu, čiji će domaćin biti Beograd od 24. do 26. jula.

Na završnom turniru, koji će se održati na stadionu FK Voždovac, u petak 24. jula igraće se dva polufinalna meča, SBB Vukovi Beograd - London Blic od 16 sati, dok od 20.30 igraju Karlstad Krusejders i Tonon "Crni panteri". U nedelju 26. jula od 16 sati i 30 minuta na programu je veliko finale.

Ulaznice će se u pretprodaji prodavati po simboličnim cenama od 350 dinara za jedan takmičarski dan, dok paket za oba takmičarska dana košta 600 dinara.

One će se, preko mreže Eventima, u pretprodaji naći u Srbiji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Mađarskoj, Makedoniji, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

(Link za kupovinu:
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/ledeni-kvas-final-four-beograd-tc-stadion-402186/event.html )

Navijači na Ledeni kvas F4 turniru Lige šampiona u američkom fudbalu mogu da budu srećni i zbog kvaliteta timova koji će se boriti za trofej, ali i zbog brojnih umetnika koji će tada nastupiti na stadionu FK Voždovca: THC La Familija, Mihilow, Prti Bee Gee, VIP, Sick Touch, Frka, Smoke Mardeljano, zatim jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, Nikola Đuričko, kao i muzička zvezda Aleksandra Kovač, koja će pevati himnu Srbije.

Huddle:
Promocija američkog fudbala i F4 turnira na ulicama Beograda

djomlao:
Bio bih zahvalan kad bi neko od vas sutra okacio stream za obe tekme.

mardok:
Retardirani komentator upravo rece da su Vukovi osvojili CEFL ligu na Kabelu.

Maslać:
O cemu bre prica ovaj komentator?!

Već tri ozbiljne gluposti je rekao, a tek 5 min se igra...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version