Kao prvo, cestitam ti na tituli Markose, bio si "bolji". Mada sam ja i znao da ce ovako nesto da se desi, cim si poceo sa kuknjavom

Te jutro ne valja, te cestitke dve utakmice pre kraja, znao sam da ces da me izmalerises. Dobra taktika, nema sta

Kao drugo, reci cu sve ostalo sto imam da reknem. Druga godina u "Money" ligi rezultat je i te kako dobar. Naravno ostaje zal za titulom i kintom, ali ako cemo po redu 2014. trece mesto, 2015. drugo, za 2016. mogu vec sad da vam dam z.-rn. Salim se naravno, cepajte, mozda jos neki kiker nekog "malo" ukenja.

Sto se tice Walsh-a tu je tek brdo ironije. Markos ga je pokupio u 14. nedelji, ako se ne varam, nakon sto sam ga ja izbacio iz tima, posle tri kola provedenih kod mene i ukupno osvojenih 10 pts. Sta mogu drugo da mu pozelim sem da slomi nogu, salim se najiskrenije.

Doduse celu sezonu sam se najvise mucio sa kikerima, a o TE-ovima da ne pricam, 6, 7 sam ih promenio.
Nisam neki forumas, tako da ne znam da li je ovo pravo mesto i pravo vreme da kazem da zelim da napustim "VLK" i "AUCTION" lige. Ostacu da igram "III-a" i "MONEY" lige. Jedini razlog napustanja je taj sto zelim malo mirnije da gledam NFL. Igranje "VLK" i "AUCTION" liga dolazi u obzir samo ukoliko ne budete imali dovoljan broj ucesnika, tj. bude vam falio jedan. Ne zelim da kvarim.
Na kraju, jos jednom cestitam Markosu, srecni vam praznici, ostajte mi zdravo pa se vidimo (moze i neko jagnje) 2016.