Након на први поглед одличног драфта десило се толико тога наопаког да не знам више дал има смисла ишта и причати. Бел (из Питсбурга), Фостер и Еделман одавно су завршили сезону, од тога прва двојица малтене нису ни играли. Хилтон јесте био читав, али зато му баца она несрећа од Хаселбека све време уместо Лака који је по пројекцији пре сезоне био први квотербек (или је ипак био Роџерс?), Хит Милер се целе године распада од повреда,а и кад је био читав бацала му је резерва или резерва резерве. Успео је и кикер Брајант да се повреди, а одбрана Денвера иако кида скоро целу сезону муку мучи са тоном повреда. У уторак гледам мало тим и не верујем пошто сам ја мислим први пут у току године видео призор да ми нико од стартера није повређен нити под знаком питања, да би у среду бацио поглед и видео да су четворица!!! под знаком питања. На сву муку треба додати и повреде резервног квотербека и чињеницу да сам Деанђела Вилијамса држао у тиму од почетка сезоне да бих га отпустио недељу дана пре него што ће се Бел повредити
Није ми јасно зашто људи тако мало пискарају овде, неко је негде написао да мало све губи чар ако нема међусобног чачкања итд, у мом случају разлог томе је што имам трип да углавном не гледам преносе утакмица него преко гејм паса скраћене снимке данима након што се заврше утакмице, тако да углавном не знам резултате у моментима кад су актуелни
Кад је плеј оф у питању, драго ми је што је што су Пингвини упали на крају јер је човек на крају сезоне имао најбољи `напад` у лиги, било би штета да се није докопао завршнице. Мени је улетео вероватно најгори распоред јер и ако прођем Петра(Јаху нам даје подједнаке шансе) који је имао 128 поена прошли викенд идем у следећем колу на Гилиптере који су били први у регуларном делу сезоне што даље имплицира да је једина шанса за улазак у другу лигу победа у финалу плеј офа. Нек је са срећом свима осим ових што играју против мене, Њутну пеђеру