I ja sam uzimao Vejtersa samo zato sto si ga ti, bez ikakvog plana da tebi poturam ili nesto. I ja isto mislim da on ima najvise sanse da bastuje, uz Rosa, pa sam ga uzeo, nikakvo poturanje, ili nesto slicno, upisi bilo koje ime i probaj da shvatis hipoteticku situaciju, jednu od mogucih situacija. Kazem opet, koncept steal drafta nema veze sa drugim igracima, vec sa time sta je igrac uradio u karijeri u odnosu na svoj draft spot.
Cekaj, cekaj, ti ocekujes da ja dokazem da Dzordan nije bio steal? MAjkl Dzordan. Jel ti mene zajebavas? Najbolji igrac svih vremena je steal sa kog god je pika bio. Po tvojoj logici on ne bi bio steal da je bio prvi pik na draftu, jer nije ne bi nadigrao izvesnog igraca koji je ispred njega? Ili je steal zato sto je bolji igrac od Bovija??? Ajde jos jednom. Kada draftujes najboljeg svih vremena, nisi mogao bolje potrositi svoj pik, znaci on je steal. Bio prvi pik, bio poslednji. Znaci, ako nadigras svoju draft poziciju onda si steal, a ne postoji osoba na svetu koja ne misli da je Dzordan nadigrao svoju poziciju na draftu. ISto sam rekao i za Herisona. Ako decko ubude medju najboljim u ligi na svojoj poziciji, bice STEAL, ako bude dobar igrac za dobar igrac, bice VALUE, ako bude ulazio u igru 15-25 minuta bice REACH, ako bude van lige ili klasicni grejac klupe bice BUST. Ja stvarno ne znam kako jednostavnije da to objasnim.
For the record, Durant je steal, i ne zato sto je bolji od Ogdena, nego zato sto je jebeno fenomenalan igrac, tata, car...
Kakvo izvrtanje reci?? Nije ti palo napamet da bi ja mogao, recimo, da ubacim neku hipoteticku situaciju da bi objasnio sta sam hteo da kazem?? Ili moram da se striktno drzim tvojih reci, te da ako bilo sta napisem, izvrcem tvoje reci? Ti mislis da ja imam potrebnu da izvrcem tvoje reci, a razlog bi bio koji?
Ja se stvarno izvinjavam sto detaljno nisam opisao kvalitete jednog takvog fenomena kao sto je Kvami Braun pre nego sto sam izneo svoj sud? Jebote, ako ja moram da pisem o Kvamiju da bi izneo svoj sud, onda nek sve ide u kurac. Nigde nisam rekao da nema pojma, da je potpuno beskoristan. Za mene igrac koji je u najboljem slucaju OK rezerva tesko moze da se svrsta u dobre igrace, jebiga, takav mi kreiterijum. Isto tako, ako smatram da je neko ispod prosecan igrac, ne smatram da ne moze da ima neku ulogu u timu, ali samo zato sto moze da ima ulogu u timu, ne znaci da je dobar igrac.
A ja sam tvrdio da je RAs jedan od najboljih u ligi
Kad kazem da je neko OK starter, smatram da od njega ima boljih u ligi, i to sasvim fin broj (svi ti koje si nabrojao). Ali to i dalje ne znaci da on zbog toga ne moze biti starter, no, ako Herison se pokaze, naravno da treba da bude starter. Jedino sto sam hteo da kazem jeste da Ras nije katastrofa, dok se Herosin ne pokaze. Ne znam, ja ne dajem automatski prednost nekom zato sto je bio visok pik, a da ga nisam video da igra jedan mec. Sigurno da svaki navijac voli svoje velike pikove ("svoju decu") i da ih zeli sto vise na terenu. Decko dolazi sa koledza, gde je zona majka i maceha, pitanje je kako ce se snaci u NBA, ali jebiga, on ima 2" vise, mora biti mnogo bolji igrac. POgledaj kako su poslednji Tar Hilsi prosli u NBA. MArvin je bio i bolji atleta, i pricali su o njemu bajke, i gle cuda, decko se nikako ne snadje u NBA. AJde jos jednom, samo sam hteo da kazem, da u jednoj hipotetickoj situaciji, Ras nije losa opcija dok se Barns ne navikne.
Eto, to je sve, ne mogu vise, majke mi...