Dobro je da si primetio dupli kriterijum kod sebe, i priznao to, svakako je neocekivano.

Ne znam sta jos treba da ti kazem, osim da sam ja rekao da se sudi u korist Miami-u jos u polufinalu...to sto ti ocekujes da to pominjem stalno ili sta vec, ne razumem. Tako da ne vidim nikako gde je tu dupli kriterijum. Jedino kod tebe, posto prvi put protiv Bostona si rekao da je sve regularno, a sad odjednom vise nije i krade se vise nego tad. Nemoj meni prebacivati za tvoje previde i to sto te zuljaju gacice ili sta vec.

Jos jednom, rekao sam da se navlaci za Miami kada si me ti napao da nije tako. Sada kada tebi smeta sto se navlaci za Miami, ti opet mene cimas, kao da sam ja rekao da nije tako. Prestani da budes tvrdoglav toliko i shvati da ja nigde nisam rekao da nije tako, tacnije, rekao sam da ide sudjenje njima u korist i pre nego sto je tebi to pocelo da smeta, kada si bio u fazonu kako je sve regularno.

Na kraju krajeva, ja sam rekao da Miami osvaja na pocetku serije, a i da ce biti brejk posle prve tekme u Oklahomi.