Hahaha jos te boli poraz od LAC na otvaranju sezone?
Preterujes, mislim da su konkurentni ove godine i to ne zahvaljujuci pomoci sudija. Ako si gledao utakmicu protiv GSW (a poprilicno sam siguran da jesi), onda si sigurno i cuo koliko su BG-a hvalili na pocetku kako je tokom pauze radio na kosarkaskim elementima jer ne zeli da se njegovo ime vezuje samo za fizikalije. Drugo, njihova startna petorka je jedna od najboljih u ligi. Ako ostanu zdravi, svasta moze da bude.
Spomenuo si LAL. Evo bas sam odgledao prvo poluvreme protiv Kings-a. Igraju bezidejno, sve se svodi na Bryant-a (naravno, tako igraju od kad ga imaju u timu), ali sad nema ko da ga odmeni s obzirom da je u privatnim problemima. McRoberts je solidan igrac, ali ne moze da odmeni Odoma. Gasol svake godine sve losije i losije igra, rezervisti prosecni u odnosu na rezerviste drugih timova. Kings-i mi se bas svidjaju, mlad, talentovan tim. U prvom poluvremenu su imali dosta problema prilikom gradjenja kosa u odbrani, tj. cela odbrana im je mlaka. Ali im zato napad odlicno funkcionise. Thornton, Evans, Fredette pogadjaju sve zivo.