A jbg Betula, bio finals MVP pre sad vec 8 godina, u duelu Spursa i Heata, cuvao LeBrona. A recimo game 7 ne znam kako nisi video barem kraj, kao da je bilo juce, omiljeni me tu kod mene zajebavao u sred noci. Jos jedna trivia, odmah posle tekme bila epizoda kako Daenerys spaljuje King's Landing.

A samo cu se delimicino dotaci The Process-a, ne sporim da je bilo tankovanje zesce, ali ono sto meni upada u oko kako se neke povrede tretiraju, a ne mozete me ubediti da je sve do ekipe, tu ima mnogo nerazjasnjenog posla. Evo pogledati samo Embiida i Simmonsa, i na pocetku karijere po sezonu i posle se nastavilo, pa i sada Simmonsa u Netsima, sada isao na operaciju ledja a kao sve bilo dobro i igrace. Pa onda bas pomenuti Kawhi pauzirao skoro citavu sezonu u Spursima, tu su se i popickali oko povrede upravo, a ja bas i ne verujem da Spursi nisu stedeli svoje glavne igrace, pa Pop je prvi poceo tako random da odmara igrace i cak je dobijao silne kazne. Sada opet vise od godinu dana pauza. Ili recimo Obrva ili Zion... Dok sa druge strane imas i kontra primere.
I jbg Sixersi su lose odradili posao to niko ne spori, dali su krs pickova za Jimmy-ja, nisu ga potpisali posle, pa onda Horford koji se kod nas raspadao i njegov ugovor, a on opet procvetao u Bostonu, pa su onda za Fultza dali jos jednu prvu rundu bas Bostonu gde su oni sa naseg mesta izabrali Tatuma, pa onda Okafor. Sve u svemu mnogo promasaja.