Kako ste
zadovoljni draftom?

Opšti utisak: Ova 2 luđaka-Finsara ( sad već tradicionalno) i Šelpasara-su rešili da pokupe celu ovogodišnju klasu rukija, što im je dobrim delom i uspelo. Puno sreće u ligi 2018/19 kad momci budu spremni za pravi nba...

Sa prve 3 runde sam ekstra zadovoljan: Wiggins, Leonard i Smart. Hvala fampeti za prvog i omiljenom za trećeg

Leonard ce biti beast a i relativno je mlad. Ako ne bude islo-uzeo sam Vonleha u poslednjoj rundici da ga menja.

Tim mi je izrazito tanak na PF i C- pa sam ostatak mahom popunjavao istim- grobarski Francuz, Kajlara O'Quinn i Cauley-Stein ( cisto da i ja uzmem nekog iz ovogodišnje klase).
Negde na sredini sam ćapio TJ Warrena koji će- ako ne odma', onda posle 2 utakmice- da išutira iz tima onog dosadnog Tuckera...
Inače, ne sviđa mi se kako funkcioniše IL pozicija- igrač znači treba da ima oznaku INJ da bi mogao da se stavi tamo. Ako je out-ne može. Evo sad imam Covingtona koji će biti minimalno 2 nedelje out i koga verovatno necu moci da metnem uopste na IL, a Nurkic koji mi je na IL se mozda i ranije od njega vrati...