1. Sve jedno, mada je po meni PO relativno user, jer mi se vise puta desavalo da sa skorom 12-2, 13-1 izgubim u PO jer mi se povredi neki od bitnih igraca ili zakazu tu jednu utakmicu.
2. WR/RB/TE
Igram vec klupsku ligu po ovom sistemu par godina i mislim da je ovo najbolja opcija. Glupo je ogranicavati se samo na jednnu ili dve pozicije jer se kvalitet igraca razlikuje od sezone do sezone, nekad je vise boljih rb-ova, nekad vise wr-a. Pre dve-tri godine smo imali sezonu sa Gronkom, Hernandezom i ostalim poludelim TE, gde smo skoro svi na rosterima imali po dva TE sa 10+ poena po kolu, a ove sezone nema 5 konstantnih TE-ova...
3. Protiv
TD je TD, a poeni za osvojene jarde regulisu da WR ili RB koji uhvate/istrce 3 TD donose vise poena od QB-a koji baci 3 TD-a. Opet, klupsku ligu igramo po default podesavanjima i tamo se vrlo cesto javlja da kiker donosi vise poena od QB-a. Po tom sistemu, top 5 QB-a donosi od 19 do 25 poena po kolu, ostali od 12 do 16, a imamo bar 10 kikera koji su na 18, 19, sto je smesno. I u NFL-u se sve vrti oko QB-a, pa ne vidim razlog da ovde bude drugacije. Smesno je da Gostkovski ili Tucker budu draftovani pre QB-a, a desava se cesto.