Ma omiljeni ne hrani trolla. Olimpijada je alfa i omega, sve ostalo je kurac. Bilo koja medalja sa OI je uvek 3x bilo sta sa EP, a SP je 3 puta manje vaznije od EP. Mi sa bolesnom repkom SFRJ 88. u Seulu nismo uzeli zlato protiv USSR koji je btw od 5 startera imao 4 litvanca.
Sabonis, Marciulionis, Kurtinaitis, Chomicius (znaci cela postava koja je igrala i 1995. + Karnisovas). Repka sa Kukocem, Radjom, Drazenom, Divcem etc. Pocisceni smo u finalu, pocisceni. Kroz istoriju smo takodje pusili kurac po Olimpijadi u basketu, gde su svi dolazili maksimalno napaljeni a mi smo bili turisti. Ja bi dao sve nase medalje od 1995. na ovamo za jedno Olimpijsko zlato. Ovo ostalo je minorno sve.
I ta nasa zlatna generacija 1995-2002, je TESNO TESNO 1996. dobila Litvu (gde smo im se usrali malo u zivot u zadnjih par minuta tekme, koja je sve vreme bila na poen, cak je i Litva vodila u prvom i imala dobar run). 2000 smo pocisceni, ali bukvalno. Oduceni od basketa na OI. Da ne pricam sto su oni tada igrali sa smenom generacija i gomilom neiskusnih i opet nam se usrali u zivot.
Nas olimpijski skor je toliko neubedljiv i ocajan, da pokazuje pravo stanje naseg sporta i kosarke uopste. Ako prodajemo sportistima tu pricu da je svetinja i najvaznije igrati za svoj grb, kruna karijere bla bla. Onda je svakako normalno da je Olimpijada najvece takmicenje kada su u pitanju repke i tu treba da se pokaze najvise.