PL gde ce Celzi
Celzi je zavrsio 6. SESTI!
Jes' usralo ih za sve pare da uzmu CL koja je bila jedna od onih, gde se desavaju nevere ali oni su bili ocaj prosle sezone u PL.
Bas lepo sto se pojacavaju ali Wenger nece da pljune 30 miliona i da plati 200k nedeljno ne Azara, nego ni Messija
Nema takmicenja sa Rusima i Arapima sto se tice kinte, to je i Ferga rekla.
Sto se tice Arsenala, pokopao nas je ocajni avgust/septembar gde smo bili na dnu tabele.
Sve to zato je sto se saga Fabregas-Nasri odugovlacila previse dugo, to je sjebalo chemistry u ekipi. Arteta je doveden u minut do 12!
Period decembar/januar je takodje bio kriminalan, kada smo ostali bez zdravog beka, pa su to igrali stoperi (Kosijelni i Djuru desno a Vermaelen levo). Sva cetiri beka su bila povredjena i cuveni Le Coq koji moze kvalitetno da odigra
tm na beku je takodje bio out.
Kasnije smo zaredjali ponovo sa dobrim igrama, pomogli baba Fergi, namestili im titulu, pobedili Siti al se Junajted izretardirao do kraja ^^
Poslednjih 5 tekmi Arsenala je bilo tuga za gledanje jer smo ih igrali bez Artete
lik je takva klasa, da smo bespomocni ako on ne igra. Samo 2 pobede u ligi ako on nije igrao
Poluxe,
Giroud je najbolji strIJelac francuske lige. Koga da dovedemo? Cea? Ono sto je njegova prednost je to sto je physical igrac, nije Mr Glass kao Persi
Taj Moura je brazilac. Daj mi jednog brazilca koji je uspeo u PL? ... ne znas, el znas zasto? zato sto su svi fejlovali
Evo nas De(b)nilson, kapiten mlade reprezentacije ovo ono - kurac
Lucas Letva iz Poola
kurcina
Anderson iz MU je placen bogaoca (mislim da je bilo oko 18 miliona funti) KURCINA!!!!11
...ne znam sta da mislim o ovim blizNacima iz MUa, mladi su al nisu neki vanzemaljci.
Jedini koji je bio dobar po meni je Gilberto Silva ali on nije "brazilac" vec pravi radnik na terenu.
Taj iz Ajaxa je izabrao Totenham zato sto bi kod nas pusio klupu 100%. Vermaelen je novi kapiten, sto je logican izbor a ne znam da li si gledao malo kako igra Kosijelni. Da jesi, znao bi da da Verongen moze samo da pusi klupu u Arsenalu. Kos je opusteno medju najboljim stoperima u PL
Vrhunsku odbranu ne igra zadnja linija. Vrhunsku odbranu igraju 11 igraca. Sve dok Wenger i njegova ekipa trenera ne maltreria sve igrace na terenu da izginu kad izgube loptu, mi necemo igrati vrhunsku odbranu.