Ne vredi raspravljati sa tobom jer koliko mogu da zakljucim ti samo povrsno pratis PL kao i ono sto napisem ja ovde, tako da cu brzinski dve, tri. Od dolaska Kloppa nisam pomenuo potrebnu kolicinu para za pojacanja, kod njega je problem tvrdoglavost i zelja da svima pokaze da moze da gura sa onim sto ima i da pokaze veru u te igrace. Ne znam zasto je tako ali jbg sad, evo imas situaciju da je ostao sa VVD kao jedinim stoperom ali konstantno prica kako ne planira da dovodi nikoga na toj poziciji. Te pare koje pominjes izuzev Shaqiria nisu date za klupu vec za teren, klupa je jos uvek skart kojim su je zidali Kenny i ono govedo sto ga je nalupao Stevie G nedavno. Zanimljiva je i ta tvoja prica oko potrosenih para za pojacanja. LFC proda Coutinha i za tu lovu dovede nekoliko igraca, a utd ne proda nikoga i dovede njih trojicu za 250 mil i onda ovi prvi trose vise. Takodje sam pisao o losoj formi tima kad su rezultati bili tu i da nece moci dugo tako ali ti ni to nisi procitao izgleda. Zato s druge strane, utd pobedi Reading u kupu i veze pobede protiv nekih krseva koje bi i Mourinho dobio da je ostao i odmah je Ole Lipi glavom i bradom. O sudijama? Ajd ne zajebavaj, molim te. Mogao bih o svemu ovome 5 dana da pisem ali mozes to sve da procitas po krstenim portalima i forumima, rekao sam ti odavno da batalis Daily Fail, sve zakljucke koje si izneo baziras na njima, rekao bih pomalo i na The Sunu, a to nema veze sa ozbiljnom pricom.