Kenny definitivno nije uradio ono sto sam ja od njega ocekivao. Proslu sezonu je podigao tim i krenulo je sve na bolje i kako treba, i onda je ove sve otislo niz vodu od starta...toliko da sam prestao i da pratim posle nekog vremena, jer nisam imao cemu da se radujem, niti je bio neki cilj postavljen.
Malo preterujes sa negativnim rekordima, jer isti broj poraza su imali i Houllier i Benitez, ali je Kenny to ponovio dve sezone za redom (doduse Hodgson mu je dosta pomogao u prvoj u tome). I kako je sezona pre ove mogla da bude najgora u istoriji tima, a ova onda jos losija? Da ne pricam da smo i sezonu pre ove gde su menadzeri bili Hodgson i Dalglish bili za jednu poziciju gori, pod vodjstvom Benitez-a.
Poenta je da uopste nisam pod utiskom da je pad krenuo odlaskom Rafa-e, sto je zapravo ono sto ti impliciras ovde, vec da je krenuo sa poslednjom Rafa-inom sezonom, onda je Kenny podigao tim malo posle Hodgson-a, ali je to izgleda bilo prividno samo, jer se ove vec nastavio pad.
Za svaki jedan dobar transfer, oni naprave par glupih, i mislim da je to ono sto nas vraca u nazad. Nema tu plana nekog, evo, Bellamy npr., koji je i dobro igrao, ali koji je plan kada se dovodi tako neki igrac, u tim godinama, da poboljsa tim koji bi se navodno borio za vrh? Bellamy je igrac za tim koji se bori za opstanak, a kad ti on bude dobar, odna znas koliko su ostali podbacili. Krenulo je da mi biva sumnjivo sta zele da urade sa timom pred pocetak sezone, kada su dovodili gomilu igraca koji igraju na sredini, bez neke ideje kako bi se to sve uklopilo. A napadaca pravih imamo kao i nasa draga reprezentacija.
Ne znam sta misle i kako za sledecu sezonu, ali ako se daju velike pare za igraca, moraju biti sigurni da ce da igra dobro. Da se ne preplacuju talenti iz Engleske, samo jer su odatle...a onda taj talenat nikada da se pokaze. Ima dosta rupa koje treba popuniti, a ona Aurelio bi mogao vec jednom i da ode i da se nadje normalan igrac na toj poziciji. Maxi je igrao dobro, ali ga Kenny izgleda nesto ne mirise preterano da bi mu cesce davao sanse...a ta sredina da sesredi pod hitno. Mora da se zna ko je starter, a ne svaku utakmicu komplet druga postava u veznom redu.